Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Denetim ve analizden yorum yeteneğini geliştirmeden bu sınavları vermek zor. Arakadaşlar tavsiyleriniz ve elinizde notlar varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Denetim dersi için özel bir yorum tekniği öğrenmedik. Ama Vergi ve Analiz de yorum gerçekten önemli. Elimde kağıt üstünde notlar var. Paylaşırım onları.
Aslında Analiz dersini çok güzel yorumlayabiliyorum, ancak gelin görün ki sınavda süre yazmak için bana çok yetersiz geliyor. En sevdiğim ders en zorlu ders oldu. Bunun tek nedeni de sınavda verilen süre.
Denetim dersi için özel bir yorum tekniği öğrenmedik. Ama Vergi ve Analiz de yorum gerçekten önemli. Elimde kağıt üstünde notlar var. Paylaşırım onları.
notları mail adresime gönderebilirseniz sevinirim .geçmiş yıl sorularına bakınca gerçekten deneyimli, elinde sınava yönelik döküman olan arkadaşların yardımına ihtiyacımız var.yardımlarınızı rica ediyorum şimdiden teşekkürler. [email protected]
Arkadaşlar sizden ricam mali analizde ve denetimde hangi sorular çıkabilir tahminlerinizi yazarsanız sevinirim.
Son sınav hakkım mutlaka vermem lazım sınavları