Denetim

slm arkadaşlar;
yaa bu denetimi hangi kaynaktan çalıacaz yaa ömer dumandan pek çıkmadı dehayı mı alayım nasıl çalışayım??
yardımcı olursanız sevinirim!!!

denetimden dehanın soru ve cevaplarını verdiği önemli olan yerlerden sorular var isteyene gönderebilirim

Denetimden son iki dönmdir çok farklı sorular geliyor.İnanın bende kaynak öneremiyorum ama herkesin söylediği kaynaklardan çalışabilirsiniz en azından 2 soru ortalama ezberden geliyor.Yorum için size bir tavsiye veriyim ki ben 3 soruyu öyle yaptım ve tam puan aldım sanırım.Denetim teknikleri bölümüne iyi çalışın yorum sırasındabu tekniklere bağlı kalarak kafanıza göre sallayın(fiziki incileme doğrulama vs) çünkü yorum sorusu buradan geliyor genelde bağımsız denetçi olmak lazım 3 ve 4. soruyu yapmak için.Ama hocanın notu bol gibi.

daha çok iç kontrol, denetim prosedürleri ve teknikleri gibi yerlerden geliyor zor sorular ve yoruma dayalı oluyor. ama bu hocanın bir güzelliği var 2 tanede eşit puana sahip kolay soru soruyor. ben mart2012 de 52 ile geçtim ama orda kolay sorularda orta seviyedeydi dikkat etmek gerekir. kaynak olarak bende birşey öneremeyecem çünkü bu dersten kaynaksız sadece geçmiş yıl soruları ve tesmer staj cd sinden çalışarak geçtim. bu arada tesmerin staj cd si aöf denetim kitabı ile tıpatıp aynı.. önce basitten başla denetim denetim çeşitleri, kanıtları, riskleri, sonuçları,raporları vs. gibi kalıplaşmış konuları ezbere çek. sonra iç kontrol ve denetim tekniklerinden devam et. ve mutlaka yazarak çalış en azından 50-60 arası alınır sıkıntı olmaz kanatindeyim başarılar allah cc. yardımcınız olsun.

Email toplamak yasaktır! Paylaşacağınız dosyayı lütfen upload sitelerine atıp, linkini veriniz.

Örn: Rapidshare, HotFile.