Desteğinize ihtiyacımız var lütfennnnn :)

nevermind

Katkı Sunan Üye
herkese merhaba, muhasebe mesleğiyle alakasız bir konu olacak ama ucundan da muhasebeye dokunmuyor değil..
olay özetle şu..bu siteden bir arkadaşımız (kendisi yakında mali müşavir olacak)fanta stage müzik yarışmasına katılmış finallere kalabilmesi için en az 100 oya daha ihtiyacı vardır..
siz de aramızdan çıkan bir mali müşavirin sahnelerde yer almasına katkıda bulunmak istemez misiniz??:):)
sabahlara kadar uyumayıp abbas güçlüye sesimizi duysun diye az oy vermedik..üstelik uykusuz da kalmıştık..şimdi uykusuz kalmaya gerek yok sadece 30-40 saniyenizi alacak....
link vermek yasak olduğundan google'a fantastage yetenekler yazarsanız site karşınıza çıkacaktır.
şarkı ismi "ceset"( süper bir şarkı) "taha baydar"dan ve oylar da sizlerden geliyor...az bir zaman kaldı son 2 gün....lütfeeeeen!!!! ;)

Ynt: Desteğinize ihtiyacımız var lütfennnnn :)

53 kişi okumuş ama oy veren yok..bu kadar mı zor ya destek olmak..not var desem kitap dağıtıyorum desem herkes mail yağmuruna tutar burayı..çok kırıldık ama :(

ben verdim.313 tu 314 oldu..sarkı ıyıymıs ama :)

Oy vermeyen özel YMM olsun emi bende verdim gitti SMMM kardeşimize oy vermiycezde kime vericez

Vay arkadaşşş, ilk sayfada bile değil. Hakkını helal et nevermind. Oy verme niyetiyle girdim siteye arkadaşı buldumda, oy verme aşaması biraz meşakatli işmiş :( Facebook ve mail hesabımın sitenin loglarına kayıt olmasını istemediğimden oy veremedim :( Kusura bakma. K.V bi uzatılsın, üşenmem. Çakma hesapla da olsa yine veririm oyumu. İyi çalışmalar.

sedateroglu ' Alıntı:
Vay arkadaşşş, ilk sayfada bile değil. Hakkını helal et nevermind. Oy verme niyetiyle girdim siteye arkadaşı buldumda, oy verme aşaması biraz meşakatli işmiş :( Facebook ve mail hesabımın sitenin loglarına kayıt olmasını istemediğimden oy veremedim :( Kusura bakma. K.V bi uzatılsın, üşenmem. Çakma hesapla veririm yine de veririm oyumu. İyi çalışmalar.

evet ilk sayfada bile değiller çünkü destekleri çok az...meslek mensupları dayanışması olur diye buraya başlık açtım zaten....
yalnız son 2 gün ona göre sedat bir önce al sen çakmayı :):)(sen bana mantarları ye bişe olmaz diyendin dimi..sana güvensem mi acaba??? :P

nevermind ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
Vay arkadaşşş, ilk sayfada bile değil. Hakkını helal et nevermind. Oy verme niyetiyle girdim siteye arkadaşı buldumda, oy verme aşaması biraz meşakatli işmiş :( Facebook ve mail hesabımın sitenin loglarına kayıt olmasını istemediğimden oy veremedim :( Kusura bakma. K.V bi uzatılsın, üşenmem. Çakma hesapla veririm yine de veririm oyumu. İyi çalışmalar.

evet ilk sayfada bile değiller çünkü destekleri çok az...meslek mensupları dayanışması olur diye buraya başlık açtım zaten....
yalnız son 2 gün ona göre sedat bir önce al sen çakmayı :):)(sen bana mantarları ye bişe olmaz diyendin dimi..sana güvensem mi acaba??? :P

Hoş geldin Sedat Eroğlu / Facebook hesabını kapat

Her katılımcı için bir kez oy kullanabilirsin.

:) :) :)

sedateroglu ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:

ama oy kullanamamışsın hala 331

nevermind ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:

ama oy kullanamamışsın hala 331

olmuş olmuş teşekkürler :):)
bu arada ilk 30a girmek için son 5-6 oy lazım hadi arkadaşlar....

sedateroglu ' Alıntı:
Vay arkadaşşş, ilk sayfada bile değil. Hakkını helal et nevermind. Oy verme niyetiyle girdim siteye arkadaşı buldumda, oy verme aşaması biraz meşakatli işmiş :( Facebook ve mail hesabımın sitenin loglarına kayıt olmasını istemediğimden oy veremedim :( Kusura bakma. K.V bi uzatılsın, üşenmem. Çakma hesapla da olsa yine veririm oyumu. İyi çalışmalar.

Verdim gitti de.. bu elemanlar niye oy sayısını hemen güncellemiyor yaw.

arkadaş oy kullanmak ne kadar zormuş, neyse inşallah başarılı olur gerçi çok puan farkıda var

battibalikyangider ' Alıntı:
Verdim gitti de.. bu elemanlar niye oy sayısını hemen güncellemiyor yaw.
beğen dedikten sonra face giriş yapıp izin verdi mi** sağ üst köşede adın çıktmmı?* tekrar beğen dedin mi**
hemen artması lazım

tayka ' Alıntı:
arkadaş oy kullanmak ne kadar zormuş, neyse inşallah başarılı olur gerçi çok puan farkıda var

ilk 30a girmeleri yeterli...
bu kısım %30 %70 lik kısmı jüri( manga-iskender paydaş)
1.ye gelince onlar kesin fake mail kullanıyorlar...