doğum parası

herkeze merhaba beim çok merak ettiğim fakat bir türlü cevabını bulamadığım bi sorum olacak.lütfen beni aydınlatırsanız çok sevinirim....hamileliğimin 32. haftasında işten ayrıldım..kısmet olursa şubatta doğumum var muhasebeme doğum evraklarımı verdim...doğum paramı ne zaman ve ortalama ne kadar alıcam bilgisi olan varmı acaba

Doğum Parası

herkezemerhaba benim çok merak ettiğim fakat bir türlü cevabını bulamadığım bi sorum olacak...hamileyim ve hamileliğimin 32 . haftasında işten ayrıldım...doktorumdan aldığım doğum kağıdımı muhasebeme verdim..kısmet olurda şubatta doğumum var...doğum paramı doğumdan ne kadar sonra alırım ve tahmini ne kadar alcağımı hesaplayabilen varmı..sigortam asgari ücretten

Ynt: doğum parası

Dakika 2,gol 2!
Tekrar yapmak,büyük harflerle yazmak....
İşiniz zor. ;)

Siz şimdi istirahalisiniz bir ay tamamlanınca isterseniz alabilirsiniz. isterseniz hepsini toptan istirahat bitince alırsınız. Yaklaşık bir ay için 350 ytl civarında çıkar

bu doğum parası doğumdan sonra alınacak diyenler var muhasabecimde doğum yaptıktan sonra doğum kağıdınıda getireceksin daha sonra postaneden alıcaksın dedi ama ne zaman alabileceğimi ve ne kadar alacağımı bilmediğini söyledi

doğum iznine çıktım ama sanırım işyerime tekrar dönemeyebilirim çünkü istanbuldan taşınma ihtimalimiz var...ewet okudum onu

doğum izninde olanlar her ay gidip alabiliyorlar diye biliyorum ama bunun için raporu internetten girmek gerekiyormu onu bilmiyorum her ay alabilmek için ne yapmak gerekiyor ?