Doğum Rapor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gkcn33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir çalışanımız doğum iznine ayrılmıştı raporunu açık olarak getirdi. Sgk giriş yapmadım. 2 Gün önce doğum raporunu gönderdi 08.11.2013 başlıyor 02.01.2014 bitiyor 03.01.2014 çalışır şeklinde. SGK rapor girişi yapmam gerekiyormu yoksa rapor bitince mi yapacam yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba ben az önce ilk raporun onay işlemini sistemden yaptım...sgk nın sisteminde hastane raporun başlangıç ve iş başı tarihini girmiş ise ve ilk rapor süresi dolduğuna göre ilk raporu onaylabilirisiniz.diğer raporu yine rapor bitim tarihinde iş başı tarihine göre bakıp onaylabilirsiniz..veya iki raporuda son raporun bitim tarihinde de onay yapabilirsiniz..sistemden takip edin..hastanelerde hemen bunları girmiyorlar ben arada yaşıyorum bunu.

İlk raporu zaten kapatmıştır hastane onun girişini hemen yapabilirsiniz.Yani 8 Kasım'a kadar olan raporu.

08.11.2013 - 03.01.2014 tarihli olan rapor içinse 2 yol var.Rapor bittiği zaman tamamını girebilirsiniz ya da işçi talep ederse 1'er aylık dilimler halinde girebilirsiniz.Genelde işçiler her ay para alsın diye 1'er aylık olarak giriş yapılmasını istiyor.