Dün Gece İş Kazası Oldu. Acil Ne Yapmalıyım?

bilge.deniz

Katkı Sunan Üye
Merhaba. Düngece işçilerden biri makinaya elini kaptırmış. Acile götürmüşler polise ifade verilmiş. Polis şirkete gelmiş vs. İş kazası olarak geçti yani. Şimdi de ben işçiye vizite kağıdı verdim iş kazası yazarak. Ama 2 gün içinde yapmam gereken bildirimler vardı. Tam olarak nereye ve ne şekilde?
Ayrıca bununla ilgili yapmam gereken neler var?
Bir başka konu 8 saat çalışoy gösteriyorduk daha önce. Malesef heryerde olduğu gibi bizde de mesailer görünmüyor resmide.
E olay da gece 4,30 da oldu. Mart bildirgesinde bu birkaç günü mesaili oalrak gösterirsem bununla ilgili başka sorun yaşarmıyım.
Cevaplarsanız sevinirim.

Zabıtaya bildirim

Bununla ilgili ssk ve bölge çalışmaya gerekli bildirimleri yapıyorum bugün. Fakat kanunda zabıtaya bildirilir şeklinde ibare var bir de. Acil servise gidildiğinde polis gelmiş ve ifade vs almış zaten. Yine de bununla ilgili bir bildirim yapmam gerekiyor mu ve ne şekilde yapılacak? 2 gün içinde yapılması gerektiği için acil cevap bekliyorum Teşekkürler.

Ynt: Dün Gece İş Kazası Oldu. Acil Ne Yapmalıyım?

Evet mutlaka yazılı bildirim yapınız. Jandarma veya polis hangi bölgede ise olayı anlatan bir yazılı bildirim yapınız.