Düşük Staj Değerlendirme Notu Hakkında...

maniac_lord

Katkı Sunan Üye
Üyelik
10 Ocak 2010
Mesajlar
227
Konum
İstanbul
Merhaba,

Smmm den not almam gerekiyor, fakat aramız o kadarda iyi değil. Düşük not vermesinden korkuyorum. Notu zarf ile aldıktan sonra, odaya teslim sırasında yada daha sonra nasıl bir not verdiğini öğrenme imkanım olur mu? Yada nasıl öğrenebilirim, bir yolu var mıdır? Düşük not verdiyse çekip gideceğim çünkü.
 
notunuzun başarısız yani yetersiz olması durumunda odadan size bilgi veriyorlar umarım öyle bir durumla karşılaşmazsınız .
 
Bence smmm ile acik açık konus. Emin ol bu konuda anlayışlı olacaktir. 80 den aşağı olmamali notun biliyorsun.
 
Ben tezkiye notunu verdigimde yanimda zarfi acti o sekilde teslim aldi. Olurda senin yaninda zarfi acmaz mahcup olmuyum sana sonra. Sen rica ediver.
 
bana geçer ama yüksek vermedi bakmadım ama 75 vermişti diye hatırlıyorum. düşük verdiğini söylediğinde deliye dönmüş 1 hafta uyku uyumamıştım. herkes 95-100 alıyorken.

aynı meslekte olmaktan utanacağın emek nedir bilmez, vefa nedir bilmezler var. maalesef bu böyle.
insanlar her dersten 50 alsam geçerim mantığında iken her dersten 60 dan fazla almam lazım diye düşündüm. Allah yardım ediyor ama psikolojisini gel bir de bana sor. tek dersim kaldı onu da verdikten sonra uzun bir cümle ile gönlümden geçenleri anlatacağım kendisine
o kadar da düşüncesiz olacağını sanmıyorum
 
Yeni duzenleme ile 80 den aşağı verilen tezkiye notu geçer not olmuyor. En aşağı 80 almalisin. Konusmalisin bence. O şekilde goturme. Ver smmm nin tlf nu ben konusuyum bari bir cekince varsa. Bunun şakası yok. Uygun dille anlatalim.
 
arkadaşım ne kadar süredir orda staj yapıyorsunuz bu önemli 80 altında alırsanız mesala 1 yıl yaptınız bir yıl siliniyor ve tekrar o 1 yıl staj tekrarlatıyorlar nerden mi biliyorum diye soracaksınız :) tecrübe benim 9 ayım o şekilde gitti dikkat edin...
 
Ne kadar maaş alıyorsunuz başlıklı konu ile ne kadar tezat oluturan bir konu bu böyle ,
diğer konuda mesle ayaklar altında, önüne gelen belge alıyor , ücretler çok düşük oda uyuyor mu serzenişleri,
bu konuda, düşük staj notu verilmesin, düşük not yüzünden staj yanacak, hak mı bu adalet mi bu,
verin telefonu biz arayalım anlatalım ciddiyetini... o notu verecek kişi zaten aynı meslekten değil mi, o notu almanın da vermenin de ciddiyetini bilmiyor mu??

Sanırım bu konuda bir şekilde rica minnetle, hamili yakınlarla , düşük notu geçerli seviyeye çekebilenlerin çok yakın zamanda ziyaret edecekleri ilk konu başlığı diğer konu olacak :)
 
Smmm odalari genelde para almak istedikleri dönemlerde uyaniyor başka bir işe yaramiyor notu veren kişi staji umursadigini sanmiyorum çünkü amaç staji iptal etirmek ama başaramiyorlar düşuk verdigi sure ne kadarsa onu tekrarlatiyorlar
 
tabii ki iş kaygisindan cekemememzlikten. kimi de adiliginden insanin kalitesi onemli
Bırakın allah aşkına liselilerin '' hoca bana taktı, o yüzden düşük not verdi '' klasiğini. Çıkmaz ceğil , elbette arada sorunlu olan insanlar da çıkar ama , her düşük notun sebebini buna bağlamak ta , sadece gerçekleri görmemek olur.
 
3 yil çalıştirip düşük not vermek bence o adamin gerceklerini gormeklazim .adam diyebilir işi bilmiyor da ondan verdim bende derim ki adama aklin 3 yildir nerdeydi niye calistirdin gitmek isteyincemi işi bilmedigi aklina geldi ......
 
Bırakın allah aşkına liselilerin '' hoca bana taktı, o yüzden düşük not verdi '' klasiğini. Çıkmaz ceğil , elbette arada sorunlu olan insanlar da çıkar ama , her düşük notun sebebini buna bağlamak ta , sadece gerçekleri görmemek olur.

Gerçekler nedir peki?
 
Ben tezkiye notunun düşük verilmesinin altında kasıt arıyorum. Gerekcesi falan olduğunu düşünmüyorum. Bu seviyeye yeterlilik seviyesine gelecek biri ve bu işi staji dogru duzgun bitiremeyecekmi. Ben smmm de kasıt arıyorum.
 
Ben tezkiye notunun düşük verilmesinin altında kasıt arıyorum. Gerekcesi falan olduğunu düşünmüyorum. Bu seviyeye yeterlilik seviyesine gelecek biri ve bu işi staji dogru duzgun bitiremeyecekmi. Ben smmm de kasıt arıyorum.
Peki o arayışın sonunda nasıl bir kasıt bulabiliyorsunuz?
İşinden mi olur geçer not verirse?
 
Peki o arayışın sonunda nasıl bir kasıt bulabiliyorsunuz?
İşinden mi olur geçer not verirse?

7 sene calistim yaninda askere gidecegimden ciktim isimi tekrar o buldu musaviri oldugu firmada oradan sorunlu ayrildim hakli veya haksizdim o kismi onemli degil sonraki isimi yine o buldu halen musaviri oldugu firmada ve 7 seneyyi gecti simdi calistigim yerde 1 sene oluyor dusuk notu vereli simdi bana soyleyebiliemisiniz sebep nedir sizce benim hisnu kuruntum ve hoca bana takti yaklasimim mi (kopya da vereyim istersen stajimi yaninda iken baslatmak veya bu 8-9 sene stajimi baslatmak aklima gelmediginden mi baslatmadim sence) yuksek notu almissin her iddiasina girerim yuksek diyebilecegimiz bir not almissindir. Birde senin anlamadigin gerceklerin olasi diger olasiliklarina bakalim farz edelim ki isimi iyi yapamiyorum. Peki o halde isverenim hisse verecek kadar memnun desem ve hissemin getririsini almaya henuz baslamadan Maasim da cok yuksek diyebilirim. Yasim 32 su anda Simdi bu sonuclarda dusundugunuzde nasil bir gercek buldunuz merakla bekliyorum. Bilmeden ahkam kesmeyin. Bu bir yerde gaz oldu ama iki elim yakasinda olacak ahirette de belgemi almayi beklemekteyim insallah arayacak bugunlerde baskan tek dersim maliyet kaldi 54 alirsam tamamdir. Sukur onun yaptigi hainlige calisarak Allah in da yardimiyla ortalamaya takilmayacak sekilde yuksek aldim derslerimden ama yine de 54 lazim iste Allah mazlumun yaninda sukurler olsun ama boyle olup stress olmam dusuk not vermesiniden kaynaklaniyor onun dusuk not vermesini. Ardindaki benim tahmin edemedigim grecek ne ise hoca bana takti felsefesiyle yaklasam hoca bana takti yeaa diye yaklasmayin diyen arkadastan cevap bekliyorum. (Imla hatalarim icin ozur diletim telefondan yazdim zorlandigim halde)
 
Son düzenleme:
Üst