fonradar

E-Bidirgede PDF Sorunu

CANBOLAT

Katkı Sunan Üye
Üyelik
31 May 2005
Mesajlar
447
Konum
ÇORUM
Sayın arkadaşlar geçen ay ssk bildirgelerini girerkende başıma gelmişti şimdi bu ayda başıma gelince bir arkadaşlara sorayım dedim.
SSK e-bildirgeyi ilk firmamı girdim ve tahakkuk fişini ve PDF formatında hizmet listesini aldım.Daha sonraki firmama geçtiğimde ise tahakkuk fişini alıyorum fakat PDF formatında hizmet listesini alamıyorum.sadece HTML'de alabiliyorum.
PDF de almak istediğimde "bu sayfa hem güvenli hem de güvenli olmayan öğeler içeriyor.Güvenli olmayan öğeleri görüntülemek istiyormusunuz?" şeklinde yazı çıkmakta hayır dersen siteden çıkartıyor evet dersem iexplore.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor deyip kapatıyor.
Bu durum sitedenmi yoksa benim teknik bir sorunum mu var yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarımda yüklü olan Acrobat Reader 5.0 Gelir İdaresinin sitesinden E-Beyannamede tahakkuk fişi alırken bir sorunum yok.
 
Sanırım sorun internet güvenlik ayarlarıyla ilgili.Güvenlik ayarlarınızı biraz daha düşük seviyede tutarsanız sorun kalmaz.
 
sayın canpolat ;
aynı problemi bende yaşadım , bilgi işlem sorumlumuz , acrobat reader 5.0 ı kaldırıp yeniden kurduğunda sorun çözüldü isterseniz bir deneyin , iyi çalışmalar
 

Benzer konular

Üst