personel maaş programı

E Bildirge Şifresi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ASMADALI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
A

ASMADALI

Ziyaretçi
İnternetten E Bildirgesini Gönderdiğim Şirketin müdürü hem müdürlükten Hemde Ortaklıktan ayrıldı. Şimdi Tarfımıza verilen E Bildirge Şifresini iptal edelim mi müdür ayrılalı baya oldu bu zaman Kadar İnternetten bildirgeleri göndredik problem yaratırmı. Şifre De Adı geçen Benim ama SN.......... benim adım yazıyor..

Ynt: E Bildirge Şifresi

ASMADALI ' Alıntı:
İnternetten E Bildirgesini Gönderdiğim Şirketin müdürü hem müdürlükten Hemde Ortaklıktan ayrıldı. Şimdi Tarfımıza verilen E Bildirge Şifresini iptal edelim mi müdür ayrılalı baya oldu bu zaman Kadar İnternetten bildirgeleri göndredik problem yaratırmı. Şifre De Adı geçen Benim ama SN.......... benim adım yazıyor..

Şirket müdürünün değişmesi ile tüm sorumluluklar kaldığı yerden yeni şirket müdürüne devrolunur. Yeni şeçilen şirket müdürünün bir itirazı yoksa problem yoktur.

şifre kimin adına alındı? işveren adına mı yoksa işverence yetki verilen kişi olarak eski müdür adına mı? ikincisi ise eski müdür her an şifrenin iptalini isteyebilir. (sorumluluk nedeni ile istemesi de gerekir.)

İnternet üzerinden "Şifre Değiştirme" menüsünü kullanarak ;

" Sistem şifresi Değiştirme "
" İşyeri Şifresi Değiştirme "

İşlemlerini yapabilirsiniz.