E-Bildirgede Çalışıyor Gözükmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brok41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar,
30.04.2013 de işten çıkışını yaptığım personelimin e bildirgede çalışıyor olarak gözükmektedir. Fakat sgkdan çıkışını yaptım kullandığım sistemde çıkış yapmadığımdan e bildirge de çalışıyor gözükmekte. Bu durumda e bildirgeyi değiştirmem gerekir mi?

Selamlar
Sorunuz anlaşılamamaktadır.Hangi ayın bildirgesinde çalışıyor görünmektedir.Aylık bildirgede işten çıkış tarihimi yazılması unutulmuştur.Hangi bildirgeden bahsediyorsunuz?

Selamlar
Sorunuz anlaşılamamaktadır.Hangi ayın bildirgesinde çalışıyor görünmektedir.Aylık bildirgede işten çıkış tarihimi yazılması unutulmuştur.Hangi bildirgeden bahsediyorsunuz?

Mayıs ayında onayladığım nisan ayına ait aylık e bildirgede kişinin çıkış tarihi çıkmamış yani çalışıyor gözükmekte. Ama sgkdan çıkışını yapmıştım. Bu durumda aylık e bildirgenin değiştirilmesinin gerekip gerekmediğini soruyorum.

Merhabalar,
30.04.2013 de işten çıkışını yaptığım personelimin e bildirgede çalışıyor olarak gözükmektedir. Fakat sgkdan çıkışını yaptım kullandığım sistemde çıkış yapmadığımdan e bildirge de çalışıyor gözükmekte. Bu durumda e bildirgeyi değiştirmem gerekir mi?

Evet. APHB değişirmelisiniz.

Halen neyin cevabı bekleniyor???

İlgili SGK Müdürlüğüne dilekçe yazın. İşten çıkış bildirimini dilekçenin arkasına ekleyin. Sorunununuz çözülür.