S SMMMESUT Ziyaretçi 31 May 2006 #1 e-bildirge onay kısmında işyeri şifresini yazıp onay verdikten sonra sql 904 hatası veriyor. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Teşekkürler
e-bildirge onay kısmında işyeri şifresini yazıp onay verdikten sonra sql 904 hatası veriyor. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Teşekkürler
K K O N Y A L I Katkı Sunan Üye Üyelik 2 Haz 2005 Mesajlar 354 31 May 2006 #2 ssk müdürlüğünü aradım ank. çözülmesi gerekiyormuş bekleyeceksiniz dio
S SMMMESUT Ziyaretçi 31 May 2006 #3 tahakkuk göndermeden ödemeyi bankalarda almıyor tahakkuk olmadığı için?
S SB Üyelik 2 Şub 2006 Mesajlar 77 Konum İSTANBUL 31 May 2006 #4 Merhaba, Bende aynı sorunu yaşıyorum. İptal Bild. vermem gerekli. Siz halledebildinizmi? Hangi Tel. numarasını aramak gerekli? İyi çalışmalar,
Merhaba, Bende aynı sorunu yaşıyorum. İptal Bild. vermem gerekli. Siz halledebildinizmi? Hangi Tel. numarasını aramak gerekli? İyi çalışmalar,
S SMMMESUT Ziyaretçi 31 May 2006 #5 bütün telefonlar zaten kitlenmiş ssk nın herkes beklemede..yapacak birşey yok şuan için
N nane Ziyaretçi 31 May 2006 #6 sorun ssk bilgisayarında olduğuna göre e-bildirge son bildirim süresi uzar.
B biricik Katkı Sunan Üye Üyelik 31 Ara 2005 Mesajlar 172 31 May 2006 #7 Merhaba değerli arkadaşlar, Şu anda e-bildirge çalışıyor. Bende hata vermiyor. sanırım sorun çözüldü. İyi çalışmalar...
Merhaba değerli arkadaşlar, Şu anda e-bildirge çalışıyor. Bende hata vermiyor. sanırım sorun çözüldü. İyi çalışmalar...