alt tab tuşlarına basarak dahi geçiş yapılamıyor. programı çalıştırmadan önce dai simge durumuna aşşağıya alıyorum çalışacağım dosyaları ama olmuyorrrr çok iyi hazırlamışlar programısg_48 ' Alıntı:ben otomatik tıklamayı göze alamadığım için ( olur da sorun beni bulur korkusuyla) internette başka bi kaynaktan çalışırken alt tab tuşarını kullanarak geçiş yapıyorum ama e-use cd sini çalıştırmadan önce simge durumunda en az bir açık klasör vb. tutun yoksa geçmez diğer sayfaya
açık zaten 5-6 tane başka klasörler açık asağıda bekliyor fakat geçişe izin vermiyor birşey bunu engelliyor.stajyer3428 ' Alıntı:alt+tab yapınca geçiş yapıyor ama once baaşka bi dosya yada klasörün acık olması lazım programı başlatmadan önce
Dediğiniz programı indircem kuracam ama Ben manuel elimle bile ileri seçeneğini tıkladığım zaman bile mouse simgesini otomatik üste atıyor.:O)soykan ' Alıntı:sehmus arkadaşım ilk kurduğum programda bende de yapıyodu ilk geçişten sonra mouse yer değiştiriyodu.2.bir program var onda olmuyor dediğin sorun bu forumdan bir arkadaş yüklemiş.Forumda arattır e use otomatik tıklama diye bulursun
merhabalar ben ilk programı indirdim fakat mouse tıklanacak yere getirriyorum bir defa değiştirdikten sonra yukarı atıyor tuşu 2.program diye bahsettiğiniz programı bulamadım sizde mevcutsa paylaşabilirmisinizsoykan ' Alıntı:programdayken başka hiçbir işlem yapılmıyor .2 program kilk için yeterli oluyor demişsiniz
derbederim ' Alıntı:merhabalar ben ilk programı indirdim fakat mouse tıklanacak yere getirriyorum bir defa değiştirdikten sonra yukarı atıyor tuşu 2.program diye bahsettiğiniz programı bulamadım sizde mevcutsa paylaşabilirmisinizsoykan ' Alıntı:programdayken başka hiçbir işlem yapılmıyor .2 program kilk için yeterli oluyor demişsiniz
tesmer yeni güncellemelerde klik programını pasif bırakmayı başardı öylemisehmus ' Alıntı:derbederim ' Alıntı:merhabalar ben ilk programı indirdim fakat mouse tıklanacak yere getirriyorum bir defa değiştirdikten sonra yukarı atıyor tuşu 2.program diye bahsettiğiniz programı bulamadım sizde mevcutsa paylaşabilirmisinizsoykan ' Alıntı:programdayken başka hiçbir işlem yapılmıyor .2 program kilk için yeterli oluyor demişsiniz
Varda aynı programlar... fark yok anlayacağınn
Aynen öylederbederim ' Alıntı:tesmer yeni güncellemelerde klik programını pasif bırakmayı başardı öylemisehmus ' Alıntı:derbederim ' Alıntı:merhabalar ben ilk programı indirdim fakat mouse tıklanacak yere getirriyorum bir defa değiştirdikten sonra yukarı atıyor tuşu 2.program diye bahsettiğiniz programı bulamadım sizde mevcutsa paylaşabilirmisinizsoykan ' Alıntı:programdayken başka hiçbir işlem yapılmıyor .2 program kilk için yeterli oluyor demişsiniz
Varda aynı programlar... fark yok anlayacağınn![]()