E-Use Fiyaskosu!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan soykan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: E-Use Fiyaskosu!!

soykan arkadaşım o cd ler tamamıyla stajyerleri soymanın bir kılıfı,hiçbir faydası yok. almamak parayı ödememek gibi bir şansın yok, hemen stajın iptal olur uyarısı alırsın. bu durumda yapman gereken en basitinden bilgisayarın sesini kısıp başka kaynaktan ders çalışırken slaytı atlatacaksın. yada işe gittiğinde evde birilerini söyleyip onlar atlatacak. hiç onlarla vaktini kaybetme

Merhaba

Yüksek lisans mezunu ise o cd lerden muaf mıyız ?

Teşekkür ederim

bu cd'ler anne ve babalar için güzel birer meşgale olmaktan öteye gitmedi, gidemez.. ben mm olduktan sonra bir kere merak edip bakayım dedim çalışmıyor zaten.. ne ne işe yaradığını anladım ne de çalışma prensibini.. ben bunca senedir bu cd'ler kadar DANDİK bir eğitim seti görmedim..

Şu e use çalışırken başkaa bişyi yapamyırm elinde bunu engelleyecek program varmı hem o çalışsın hemde başka işlemlerimi yapayımmmm

bende tıklama programını kullanıyom acık bırakıyorum bilgisayarı sabaha hepsi bitmiş oluyor yoksa dinlemeye çaliştikca dersleri bana afakanlar basmakta.

ben erkek tavlasında ilerlemiştim bu cd ler sayesinde.okuyucuların sesinden fenalık geliyordu.en düşük ayara getirip tavla oynuyordum.:)

bende işteyken bizim ufaklıklara söylüyorum boş oldukça ileri tıklatıyorlar,yoksa çekilecek çile değil ;D ;D

bende kullanıyorum bu programı fakat bi kere tıkladıktan sonra mousein tıklama simgesi ni üst tarafa atıyor yani bi kere tıklayabiliyorsun sonra tekrardan üstüne getirmen gerekiyor

ben otomatik tıklamayı göze alamadığım için ( olur da sorun beni bulur korkusuyla) internette başka bi kaynaktan çalışırken alt tab tuşarını kullanarak geçiş yapıyorum ama e-use cd sini çalıştırmadan önce simge durumunda en az bir açık klasör vb. tutun yoksa geçmez diğer sayfaya

sg_48 ' Alıntı:
ben otomatik tıklamayı göze alamadığım için ( olur da sorun beni bulur korkusuyla) internette başka bi kaynaktan çalışırken alt tab tuşarını kullanarak geçiş yapıyorum ama e-use cd sini çalıştırmadan önce simge durumunda en az bir açık klasör vb. tutun yoksa geçmez diğer sayfaya
alt tab tuşlarına basarak dahi geçiş yapılamıyor. programı çalıştırmadan önce dai simge durumuna aşşağıya alıyorum çalışacağım dosyaları ama olmuyorrrr çok iyi hazırlamışlar programı:)))

bende tab yapıyorum ama prg.calışırken diğer sayfalara geçmiyor >:(

alt+tab yapınca geçiş yapıyor ama once baaşka bi dosya yada klasörün acık olması lazım programı başlatmadan önce

stajyer3428 ' Alıntı:
alt+tab yapınca geçiş yapıyor ama once baaşka bi dosya yada klasörün acık olması lazım programı başlatmadan önce
açık zaten 5-6 tane başka klasörler açık asağıda bekliyor fakat geçişe izin vermiyor birşey bunu engelliyor.
soykan ' Alıntı:
sehmus arkadaşım ilk kurduğum programda bende de yapıyodu ilk geçişten sonra mouse yer değiştiriyodu.2.bir program var onda olmuyor dediğin sorun bu forumdan bir arkadaş yüklemiş.Forumda arattır e use otomatik tıklama diye bulursun
Dediğiniz programı indircem kuracam ama Ben manuel elimle bile ileri seçeneğini tıkladığım zaman bile mouse simgesini otomatik üste atıyor.:O)

soykan ' Alıntı:
programdayken başka hiçbir işlem yapılmıyor .2 program kilk için yeterli oluyor demişsiniz
merhabalar ben ilk programı indirdim fakat mouse tıklanacak yere getirriyorum bir defa değiştirdikten sonra yukarı atıyor tuşu 2.program diye bahsettiğiniz programı bulamadım sizde mevcutsa paylaşabilirmisiniz

derbederim ' Alıntı:
soykan ' Alıntı:
programdayken başka hiçbir işlem yapılmıyor .2 program kilk için yeterli oluyor demişsiniz
merhabalar ben ilk programı indirdim fakat mouse tıklanacak yere getirriyorum bir defa değiştirdikten sonra yukarı atıyor tuşu 2.program diye bahsettiğiniz programı bulamadım sizde mevcutsa paylaşabilirmisiniz

Varda aynı programlar... fark yok anlayacağınn

sehmus ' Alıntı:
derbederim ' Alıntı:
soykan ' Alıntı:

tesmer yeni güncellemelerde klik programını pasif bırakmayı başardı öylemi ;)

derbederim ' Alıntı:
sehmus ' Alıntı:
derbederim ' Alıntı:
soykan ' Alıntı:

tesmer yeni güncellemelerde klik programını pasif bırakmayı başardı öylemi ;)
Aynen öyle :)