E-use Güncelleme

Celal Özcan

Katkı Sunan Üye
Üyelik
31 May 2005
Mesajlar
160
Herkese merhabalar,

Mayıs/2005 döneminde stajlarını başlatan arkadaşlarımızdan e-use eğitim cd setinin ikinci cd'sini güncelleyen arkadaşlar Sosyal Güvenlik Hukuku dersine ait 25 slaytlık ders notları Tesmer veritabanına aktarılamamaktadır.Tesmerde görevli arkadaşların bu derse ait aktarım hatasından dolayı stajerlerin herhangi bir sorumluluğunun olmayacağını dile getirdiler.Güncelleme yapıpta aktaramayan arkadaşlara duyurulur.

Ayrıca e-use kapsamındaki dönemi ne olursa olsun tüm stajer arkadaşlar elinizdeki cd'lere ait güncellemelerinizi Tesmer veri tabanına aktaramıyorsanız [email protected] adresine bir mail atarak güncelleme konusunda yardım alabilirsiniz.Mail gönderecek arkadaşların yazmaları gereken bilgiler şunlardır.

1) Adı - Soyadı
2) T.C. Kimlik No
3) Lisans No
4) Telefon No
5) Staj Başlatma Döneminiz
6) Güncelleme yaparken izlediğiniz yol ve neticesinde aktaramama nedeniniz.

Cevaben size güncelleme için bir zip dosyası gönderilecektir.Gelen zip dosyasını açtığınızda üç aşaması olan bir proğram çıkacak ve sırasıyla bu aşamaları takip ettiğiniz takdirde verileriniz Tesmer veritabanına aktarılmış olacaktır.

Herkese kolay gelsin,saygılarımla
 
Sayın celal arkadaş bu bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.
 
teşekkürler.güncelleme büyük dert zaten.Bu arada ocak-2005 de stajım başladı. fakat daha 3. cd elime ulaşmadı.3.cd si gelen varmı arkadaşlar.aralıkta gönderilmesi lazım ama henüz ulaşmadı.
 
e-use güncelleme

selamlar

3. cd banada gelmedi şubat ayı sonundu gelecekmiş

duyurulur...
 
E-USE Dersleri Hk.

2-cd'nin finansal muhasebenin 80. ünitesinden sonra ders ilerlemiyor. bu konuda bilgisi olan arkadaşların bilgilerine ihtiyaçım var.
 
ben yine notebook u formatladım ama bu sefer güncelledim tüm dersleri şöyle bi sorun çıktı, use yi yükledim 2.cd yi taktım sınava girmemi istedi sınava girmeden derslere devam ettirmiyo(zaten girmiştik) neyse yazdım tc kimlik no ile şifreyi tekrar sınava girecem bu sefer de siz sınava girip başarılı oldunuz bi daha giremezsiniz diyo, derslere devam ettirmiyor başına gelen var mı? en kısa sürede tesmeri arayacam ama belki bilen vardır
 
Öncelikle günaydın Ogün.Valla aslında benim aklıma bazı fikirler geliyor.Olurda bu sınavı kazanamasak piyasaya bir kitap çıkrtalalım.E-use Uygulamalarında Karşılaşılabilecek Problemler ve Çözüm Yolları adında bir kitap nasıl olur sence.Sadece bir fikir tabi.Neyse yaşamış olduğun problem kolay kolay karşılaşılacak bir durum değil.Allah kolaylık versin ne diyeyim.Sen en iyisi hiç beklemeden Tesmeri ara derim.
 
aradım şimlik kimse yok bir de mail yolladım bakalım çok ilginç bir olay ya, 2 cd yi tekrar başlatmak için sınava gir diyo hadi diyorum girdiğim sınava bidaha gireyim yazıyorum şifreyi vb.. bu seferde sen girdin bu sınava kazandın bi daha giremezsin diyo , ne diyim ben şimdi napayım yani var mı böyle bişey
 
Ben de benzer bir sorunu ilk CDyi güncellerken yaşadım..Güncelleme yaptıktan sonra derslere girdiğimde çalıştığım konu adetinin başa döndüğünü fark ettim..Ekranın sağında yazan "Ders güncellenmiştir, ayrıntılı bilgi için tıklayın" tarzında mesaj içeren kutucuğu tıkladığımda çalıştığım ders sayıları eski haline döndü..

Bu garipliği halen çözemedim..Bu arada 3. Cd gelmedi bana..kendisine Cd ulaşan var mı acaba?? :roll:
 
Ağustosta gönderilmesi gereken ilk Cd 12 Eylülde kargoya verilip kargoda kaybolup 2 kez Ankaraya geri gönderilmesinden dolayı Eylül sonunda teslim alabildim..Tabii Tesmeri ayağa kaldırdım nerede benim Cd diye..Aralıkta gönderilecek olan 2. Cdyi ise benden korkmuş olacaklar ki Kasım sonunda gönderdiler.. :lol: Kusura bakmayın bu düzensizlikte ben de şaşırmışım.. :oops:
 
Sevgili ogün kardeşim

sen bu cd'leri az övmedin bizleri tam donanımlı yapacak diye.derler ya teşbihde hata olmaz Allahın sopası yook. :D

neyse, senle evveliyattan hukukumuz varda yanlış anlaşılmam umarım.

ben yaşadığım bir sorunu çözümüyle beraber arkadaşlarla paylaşayım. sonuçta hepimizin başına gelebilir.

1. cd bitirip 2 cd'ye azbiraz başladıktan sonra bilgisayara yeni 80'lik harddiski master olarak takmış idim. bilenlerin malumudur program hardiski tanıdığı için yeni kurduğumda bir türlü tekrar tekrar girdiğim halde seri numaramı kabul ettiremedim.

program bu seri no başka kullanıcıya ait diyor idi. Tesmeri aradığımda (o kadar eleştirdiğim halde ilk aramamda çıktı ilgilisi. herhalde numaramdan tanıdılar :) ) görevli benim bilgileri kontrol ederek ve de ilgili paremetreleri ayarlayarak 5 dk sonra girebileceğimi söyledi.

hasılı kelam tesmeri arayıp ana sistemden bu ayarlama ilgili yardım alırsan sanırım sorun çözülecek.

Sevgili Ogün.

bu sistem mi (!!) bizleri tam donanımlı yapacak benim dertdaş arkadaşım.

bu arada bilgisayar ayarlamaları noktasında çok güzel dökümanlar sunmuşsun. çok sağol. yalnız regedit ayarları hassas konular olduğu için iyi bilmeyenler için uyarıda bulunsaydın.

bizim millet teşekkür için eline kalem, klavye almaz ama sistem bir çökerse kalayı basar alimallah :D

emeğine sağlık hocam

saygıyla
 
halilcim tabi ki bunlar bizi tam donanımlı yapacak yoksa niye göndersinler, hem baksana fiyatına 300 ytl lik şey faydasız olur mu hiç? başından beri diyorum çok faydalı bu cd ler herkese mecbur tutulsun, o Türkiye maçında cd leri izlediğim geceyi hala unutamıyorum
 
konsilyer
Forum Üyesi



Kayıt: 31 May 2005
Mesajlar: 180
Nerden: izmir
Tarih: 12-09-2005, 18:16:39 Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

hocam elime cd ler ulaştı aman allahım ben böyle bişey görmedim gerçekten yani günümüz teknolojisinde böyle bişey yani ben powerpointte hazırlasam belki daha iyi olurdu tabi içinde emek var sonuna kadar saygı duyarım ama hem zorla satıyorlar hem de hakkını vermiyorlar düşünüyorum diye bide şikayet ederler stajımı yakarlar iyisi mi daha fazla yazmayayım ama sayın smmm ve sm büyüklerim ile diğer meslek mensubu üstadlarım muhakkak bir inceleyin sonra piyasada satılan emsallerine bir bakın fırsatınız varsa, olursa, çok komik kurulumu da komik çalışma prensibi de komik komple komik başka pc ye kurulmuyor
_________________
Kolay gelsin

:wink:

saygıyla
 

Benzer konular

Üst