Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkdlar xml dosya hazırlarken özürlü personelimiz için kanun no 04857 yapıyorum fakat sisteme gönderdiğimde kanun maddesi geçerli deyil iletisi geliyor.yardım beklıyorum.tessekkurler.ıyı çalışmalar..
Normal çalışanlarınken farkı yok. Sadece teşvikten yararlanan için sadece o kişinin bilgilerini içeren ve "kanun no= " kısmında hangi teşvikten yararlanıyorsanız onuın nosunu yazmalısınız. Eğer direk sgk sitesindeki elle giriş kısmından dolduruyorsanız ilk sayfadaki (ay/yıl seçim) kanun no kısmında ilgili teşvik nosunu seçerek 2. ekrana geçmelisiniz.
Değerli Ustadlar Özürlü personel için Vergi indirimden yararlanmak için İstanbul Defterdarlığına gidip Başvuru yaptıktan sonra Hastahaneye Sevk olup Rapor Ancak bu şekilde Çıkıyor... Ancak SSk açısından durum farklımı acaba Yani Vatandaş * hastahaneden rapor alsa olmazmı... Sonuçta Maliyenin işlemi 3/4 ay sürüyormuş bu arada SSK işlemlerimizi nasıl yapacağız saygılar