Eğitim CD ücreti hk.

mustafakutlu

Katkı Sunan Üye
günaydın üstadlar...ocak 2012 stajyeriyim türmob dan gelen cd'nin parasının temmuz sonuna kadar yatırılmalıdır diyor.bunu geç yatırabilirmiyiz acaba?gecikme faizi varmı?

Ynt: eğitim cd ücreti hk.

geç yatırabilirsin sorun yok. ama cd parasını yatırmadan yeterlilik sınavlarına giremezsin.

Ynt: Eğitim CD ücreti hk.

bende daha yatırmadım parayı birde cd lere hiç bakmadım daha sakıncası olur mu ayrıca bir şirkette çalışıyorum dışardaki smmm gözetiminde stajerim ama o smmm bürodan ayrılmış yerine başkası gelmiş şimdi ne yapmam lazım birde hiç odaya fatura vermedim sorun olur mu?

aday ' Alıntı:
bende daha yatırmadım parayı birde cd lere hiç bakmadım daha sakıncası olur mu ayrıca bir şirkette çalışıyorum dışardaki smmm gözetiminde stajerim ama o smmm bürodan ayrılmış yerine başkası gelmiş şimdi ne yapmam lazım birde hiç odaya fatura vermedim sorun olur mu?

dışarıdaki derken şirket mali müşaviri değil zannedersem.gelen smmm ile konuş onun gözetiminde yap ozaman bunu da odaya bildir. cd lere gelince ben ilk değerlendirme sınavından geçtim.bir sorun olacağını zannetmiyorum sadece değerlendirme sınavlarına girmeden ve başarılı olmadan yetelilik sınvına hak kazanamıyorsun.yeterlilik sınavına kadar çalış ve sınava gir bence.

cd ye açtım baktım ama pek de birşey anlamadım kitapcık var klavuz ordaki içindekiler kısmıyla cd deki içindekiler tam tutmuyor birbirini birde değerlendirme sınavı nedir cd de mi için de mi nasıl oluyor

değerlendirme sınavı cd'nin içinde .cd yi yüklediğin zaman bilgisayara 2 program kaydediliyor zaten iri ders çalışmak için diğeri değerlendirme sınavları var içinde

Değerlendirme sınavı Teos Tan girip yapılıyor, Cd sadece kurulum için,
Sayın aday keşke biraz girip baksaydınız, o zaman görebilirdiniz sınavların nerden yapıldığını.