Eğitim yardımı hk

kaan070608

Katkı Sunan Üye
arkadaşlar kolay gelsin, şirket olarak üniversitede okuyan öğrencilere bir defaya mahsus olmak üzere öğrenci başına 250 tl civarında toplam 10-15 bin lira kadar eğitim yardımı yapılmak isteniyor.yapılan yardım için ne gibi bir evrak tanzim edilmelidir.öğrencilerden dilekçe alınarak mı yoksa başka bir yolu varmıdır.eyrıca kkeg mi atılmalıdır.özet olarak yapılması gerekenler ve muhasebe kayıtları nasıl olmalıdır.yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Ynt: Eğitim yardımı hk

kaan070608 ' Alıntı:
arkadaşlar kolay gelsin, şirket olarak üniversitede okuyan öğrencilere bir defaya mahsus olmak üzere öğrenci başına 250 tl civarında toplam 10-15 bin lira kadar eğitim yardımı yapılmak isteniyor.yapılan yardım için ne gibi bir evrak tanzim edilmelidir.öğrencilerden dilekçe alınarak mı yoksa başka bir yolu varmıdır.eyrıca kkeg mi atılmalıdır.özet olarak yapılması gerekenler ve muhasebe kayıtları nasıl olmalıdır.yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Sevgili formdasım

Ben bu konuyu yazdım Arama motorundan bir ara yine önemli noktaklara değineyim.Burs Giderlerini İndirebilmen için Öğrencinin Burs alıp okulu bittikten sonra firmada çalışması gerekiyor.bunun içinde sözleşme olması lazım.Aksi takdirde seninde dedğin gibi K.K.E.G'dir

ferhat

cevabınız için teşekkürler ferhat bey.eğitim yardımı bir defaya mahsus ve 250 tl civarında öğrenci başına yani burs olarak nitelendirilmiyor.firma kkeg olmasına da razı bir bakıma.fakat kayıt usulu işleyiş nasıl olmalıdır muhasebe açısından evrak olarak ne alınabilir nasıl kayda alınır bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.teşk.

Sevgili formdaşım

Eğitim bedeli ödendikçe ödendiği yerden alınan makbuz karşılığı veya bankadan öğrenci adına havale yapıldıkça

aşağıdaki kayıt uygundur.

Kuruma ödendikçe alınan makbuz karşılığı

________________________________/____________________________

689-K.K.E.G

100- Kasa

________________________________/____________________________

Bankadan öğrenci adına ödendikçe

_______________________________/__________________________

689-K.K.E.g

102-Banka

________________________/________________________________

Yukardaki hesapları istersen duruma göre 7'li hesaplarda da takip edip daha sonra K.K.E.G yapabilirsiniz