personel maaş programı

Ek-2 Bildirim hakkında

Gözden kaçırdığımız bir durum var ve tereddütte kaldım. 28/02/2006 da çıkmış bir işçiyi Mart ayında girmiş çıkmış işçilerle birlikte EK-1/EK-2 bildirme son günümüz olan 15/04/2006 tarihine kadar EK/2 bildiriminde bulunup Bölge Çalışma Müdürlüğüne bildirilebilinirmi? Ceza yiyebilirmiyiz? Lütfen yardım

ay içerisinde işe giren ve işten çıkan personellerin müteakip ayın 15 ine kadar çalışma müdürlüğüne bildirilmesi gerekmektedir.28.02.2006 tarihinde işyerinizden ayrılan personeli son gün olan 15.03.2006 dan sonra herhangi bir tarihte bildirirseniz ceza yersiniz.

!!!

Ek-1 ve Ek-2 ler artık bölge çalışma müdürlüklerine verilmiyor. Çalışma ve sosyal güvenlik Bakanlığına Taahhütlü olarak postalamanız gerekecektir. Ancak İş müfettişlerinin teftişi sonucu geç gönderdiğiniz tesbit edilirse para cezası uygulanabilir.

eğer ssk bildirimi yapmamış iseniz çıkışı 1/3 yaparak cezadan kurtulabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Birde işsizlik sigortası kanununda şöyle bişey dikkatimi çekti. Şöyle ki;

Sigortalı işsizin işten ayrıldığı tarih 28 Şubat ise ve işveren Şubat ayına ait olarak 30 gün sigorta primi ödemiş ise sigortalı işsizin işten ayrılma tarihi olarak 1 Mart girilecektir. 8 Nisan tarihinde işten ayrılan sigortalı işsiz adına işveren Nisan ayına ait 8 gün prim ödemiş ise hizmet akdinin sona erme tarihi sisteme 9 Nisan olarak girilecektir. 30 Mart tarihinde işten ayrılan sigortalı işsiz adına işveren tarafından Mart ayına ait 30 gün prim ödenmiş ise hizmet akdinin sona erme tarihi sisteme 1 Nisan olarak girilecektir.
Burada sözü edilen giriş çıkışları sorunum üzerinde dikkate alabilirmiyim? Yalnız şöyle bir durum var bu işçi inşaat işçisi ve sadece 3 gün çalıştı şubat ayında çıkışı 28/02/2006 yinede bunun çıkışını yukarıdaki alıntıda sözü edilen 01/03/2006 tarihinde yapsam sizce?

alıntıyı aldığım linkide veriyorum. Bölüm prim ödeme sürelerinin kontrolünün altında yazıyor. Tarihler koyu yazıyor. http://72.14.203.104/search?q=cache...çi+çıkışı++ek-2+bildirimi&hl=tr&ct=clnk&cd=10