personel maaş programı

Ek 8 Resen Taktir Hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lebedir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lebedir

Katkı Sunan Üye
Bir müşterim (seyyar Pazarcı) işçilerini ayda 15 gün çalıştırıyordu. sözleşmeyi kuruma her ne kadar süresinde verdi isekte sonraki aylarda sözleşmeler EK8 e eklenmedi Kanunen Herhangi bir yaptırımı olmaması lazım. SSK EK GENELGE 16-318 Konuya çok güzel açıklık getirmiş FORM VE SÖZLEŞME 1 DEFA Verilirse takit eden aylarda istenmez diye....
Sorum şu bizden ek beyan istiyorlar 1 aylık süre içinde vermez iseniz diyorlar resen düzenlicez resen düzenlenirse asgari ücretin 3 katı cezası var biz yazıya istinaden 1 aylık sürede veririsek ne kadar ceza uygulanır sadece bilgim olması açısından soruyorum. Ek beyan Vermeyeceğim Saygılar..

Ynt: Ek 8 Resen Taktir Hk.

Bizdede var kısmı çalışan ilk ay için hizmet akdi verdim sonrakilere altın not düşüyorum şu ayda hizmet akdi verilmiştir diye ve ssk bunu yeterli görüyor neden size böle bişi geldi anlamadım

M.Gür ' Alıntı:
Bizdede var kısmı çalışan ilk ay için hizmet akdi verdim sonrakilere altın not düşüyorum şu ayda hizmet akdi verilmiştir diye ve ssk bunu yeterli görüyor neden size böle bişi geldi anlamadım

Ben en kötü ihitimali düşünüyorum ipc lik bir durum olduğunda ben Kurumun Yazısına istinaden Ek bildirgeyi elden verirsem ne kadar ipc kesilir saygılar

Her ek bildirim için aü*1/8. Ama sizin durumunuz için ipc iptal edilir. "SSK EK GENELGE 16-318 gösterildiği şekilde kısmi zamanlı işsözleşmesi ... tarihinde ek-8 ekinde kurumunuza verilmiştir." şeklinde itiraz yazmayı ihmal etmeyin.