uyumsoft

Ek Aylık prim ve hizmt belgesi ipc si

Ynt: Ek Aylık prim ve hizmt belgesi ipc si

bizim buradaki bunu asgx2 diye yorumluyor ama eminimki başka yerlerde asg 8 de biri yorumlayanlar vardır

Şiir gibi metinler yazılınca her bakan kendine görü yorumluyor :) O da haklıdır muhakkak.

Daha önce firmamızda çalışan , temmuz ayında emeklilik sebebi ile tekrar girişi yapılan bir çalışanımızın bilgirgesini sgdp li olarak bildirdim fakat , temmuz ayı aylık prim ve hizmet bild. emekli değilde normal çalışan olarak primini göstermişim. Bunu düzeltmek için ne yapmamız gerekiyor. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Lütfen acil yardım. Kolay gelsin.

iptal/asıl (daha önce bu ay için başka sgdp verildi ise ek) yapmalısınız.

mzhr ' Alıntı:
iptal/asıl (daha önce bu ay için başka sgdp verildi ise ek) yapmalısınız.

sgdp listesi verildi evt ama bu listede bu kişyi göstermeyi unutmuşum. Yanlız sgk dan e-bildirge sistemi üzerinden değilde , bununla ilgili bir form varmış sanırım , bu form ile başvuru yapmamı söylediler. Acaba bu formla ilgili bilginiz var mı..? Bende bi taraftan araştırıyorum ama henüz bir şey bulamadım.

sgk işlem yönetmeliğinde form örnekleri var. Oradan veya bulabilirseniz kırtasiden alacağınız matbu form ile (elden) ek bildirim vermelisiniz.