personel maaş programı

Ek Bildirge

kariyerim3568

Katkı Sunan Üye
7. Ay Aylık bildirgesini internetten verir iken 7. ay girişi olan bir personeli eklemeyi unuttuk 7. ay için ek bildirge düzenleyeceğiz ek bildirge internetten veriliyor mu ?

Ynt: Ek Bildirge

ssk süresi geçenleri int.almıyor, elden vereceksiniz.

Çok Tşk. ederim
Ek için sadece unutulan kişinin bilgileri girilecek değil

2007 7. ayı internetten verebilirsiniz. Eski seneleri kabul etmiyor.

şuan baktın ne asılda ne ekte 08/2007 ve 09/2007 harici bilgi girilemiyor. nguroy 07/2007 ayının seçimini nasıl yaptınız? benim bildiğim süre geçtiğinde elden veriliyor. ama bir şey atlamış olmayayım.

arkadaşım senin sorunu ancak ssk çözer yani süresi geçen ek bildirgeyi sigorta müdürlüğü aracılığı ile vermen gerekiyor

Bizedeki program başkamı acaba? bugün 2007/6 ayı verdik.
SSK ya da sorduk cari yılı verebilirsin dediler. Güncelleme yaptınız mı?

e-bildirge sayfasına ssk'nın int sayfası ile giriliyor. orada ek veya asıl bildirge girişi sayfasına gidince sadece 08 ve 09 ayları görebildim. siz direk bilgi girişi mi yoksa xml dosya transferi yolu ile mi yaptınız? ???

smiley13.gif
smiley22.gif
:(

Nizam bey , program kelimesini biraz açarmısınız. SSK nın internet sitesinden bilgileri giriyoruz biz, menüler kısmında geçmiş ayların alınmasına ilişkin bir kısım ben de görememidiğim için önceki ay elden vermiştim. Hangi programı kullanıyorsunuz.

Yok ben yanlış anlamışım . Özür. 2007/8-9 dışında almıyor. elemanla aramızda biraz yanlış anlaşılma olmuş.
Düzeltiyorum ek ve iptal bildirgeler elden verilmesi gerekiyor.

Piayasada bazı programlar dolaşıyor, müşterilerin vergi ve ssk şifrelerini giriyorsunuz çok kısa sürede işlemleri bizim adımıza yapıyor, geriye dönük te giriş yapabiliyorlar mı acaba diye düşünmüştüm. Video tanıtımlarını da izlemiştim oldukça başarılılar aslında.