Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
7. Ay Aylık bildirgesini internetten verir iken 7. ay girişi olan bir personeli eklemeyi unuttuk 7. ay için ek bildirge düzenleyeceğiz ek bildirge internetten veriliyor mu ?
şuan baktın ne asılda ne ekte 08/2007 ve 09/2007 harici bilgi girilemiyor. nguroy 07/2007 ayının seçimini nasıl yaptınız? benim bildiğim süre geçtiğinde elden veriliyor. ama bir şey atlamış olmayayım.
e-bildirge sayfasına ssk'nın int sayfası ile giriliyor. orada ek veya asıl bildirge girişi sayfasına gidince sadece 08 ve 09 ayları görebildim. siz direk bilgi girişi mi yoksa xml dosya transferi yolu ile mi yaptınız? ???
Nizam bey , program kelimesini biraz açarmısınız. SSK nın internet sitesinden bilgileri giriyoruz biz, menüler kısmında geçmiş ayların alınmasına ilişkin bir kısım ben de görememidiğim için önceki ay elden vermiştim. Hangi programı kullanıyorsunuz.
Yok ben yanlış anlamışım . Özür. 2007/8-9 dışında almıyor. elemanla aramızda biraz yanlış anlaşılma olmuş.
Düzeltiyorum ek ve iptal bildirgeler elden verilmesi gerekiyor.
Piayasada bazı programlar dolaşıyor, müşterilerin vergi ve ssk şifrelerini giriyorsunuz çok kısa sürede işlemleri bizim adımıza yapıyor, geriye dönük te giriş yapabiliyorlar mı acaba diye düşünmüştüm. Video tanıtımlarını da izlemiştim oldukça başarılılar aslında.