personel maaş programı

Eksik Gün Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lebedir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lebedir

Katkı Sunan Üye
01/10 dan itibaren işe gelmeyen bir işçim var neterden 04/10 da ihtar çekmiştik. işe gelmezsen işaktin sonlandıracak diye. şimdi vatandaşa halen ihtar ulaşmamış bende işten çıkışını vermek istiyorum 25/10 da verdim
şimdi şahıs ilgili ayda 1 gün çalışmış olup diğer günler gelmemiştir.eksik günü nasıl göstercem. hangi madde gereği. vede EK8 e noter ihtarını eklesem olurmu acaba

Ynt: Eksik Gün hakkında

Bu konuyu acil oldupundan tekrar güncelledim böyle bir sıkıntı yaşayan olmadımı acaba

lebedir ' Alıntı:
01/10 dan itibaren işe gelmeyen bir işçim var neterden 04/10 da ihtar çekmiştik. işe gelmezsen işaktin sonlandıracak diye. şimdi vatandaşa halen ihtar ulaşmamış bende işten çıkışını vermek istiyorum 25/10 da verdim
şimdi şahıs ilgili ayda 1 gün çalışmış olup diğer günler gelmemiştir.eksik günü nasıl göstercem. hangi madde gereği. vede EK8 e noter ihtarını eklesem olurmu acaba

sn lebedir nasıl oluyor 01/10 da işe gelmemiş 4/10 da ihtar çekmişsiniz ve 25/10 dada çıkış vermişsiniz.Bu durumda tamamen yanlış bir işlem var demekki bu arkadaş 25/10 a kadar çalışmış elinizdeki ihtarnameye göre eksik gun bildiremezsiniz.

Önceki yazdığım cevabımı dikkate almayınız.Soruyu yanlış anlamışım.

01-02-03/10 işe gelmediğine dair tutanak yapıp ihtar çekmiş olmalısınız. ve 03/10 çıkış tarihi ve işe gelmediği 3 gün eksik gün bildirilmeli. ek-8 ekinde tutanak ve ihtarname fotokopisini ekleyerek vermelisiniz. eğer direk ilk gelmediği gün çıkış tarihi olursa siz işten çıkarmış olursunuz yapılan tutanaklar işe yaramaz ve çalışan tazminatlarını alır.
-/-
noter tebligatı yerine ulaşmıştır. kendisine tebliğ edilemese bile kapısına yazı bırakılarak mahallesindeki muhtara verilmiştir. yani tebligat yerine gelmiştir. eğer 25/10 çıkış bildirirseniz hata yaparsınız.

eksik gün yapmasam nasıl olur acaba yani 03/10/07 de çıkış versek 3 günlük primide yatırsak yanlışmı yapmış oluruz.