Eksik Gün

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan demet007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaslar merhaba.dogum sonrasi rapordan sonra ucretsiz dogum iznine cikan personele 30 gün eksik gun nedenine diger ucretsizler yapmisim bunun herhangi bir cezasi varmidir bundan sonra ücretsiz dogum izni yapacagim ama gectigimiz ay icin sorun yasarmiyim

Bordroda sıfır gün gecince eksik gün nedenine diger ucretsiz izin yapmistim normalde ücretsiz dogum izni hakkini kullaniyor personel.kuruma aylik e-bildirge veriyoruz onun harici personel sayisi fazla oldugu icin kuruma extra olarak bildirm yapmiyoruz sadece aylik e-bildirge sistemi

Diğer ücretsiz izin ile ücretsiz doğum izni arasında pek fark yok aslında temelde ikiside ücretsiz izin.Tam olarak bilmiyorum bugüne kadar hiç başıma gelmedi ama eksik gün kodu yanlış olduğundan dolayı ceza ödeyen birisini hiç görmedim bugüne kadar.

Kodun hatalı olmasının cezası kurumun eksik gün formu ve eki belgeleri inceleyip kabul etmeme olasılığı ve eksik günün tamamlanmasını istemesidir. Ancak siz eksik gün formu vermeyenlerden olduğunuz için kodun hatalı olmasının fark edilme olasılığı çok düşüktür.