Eksik Gün

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan smg59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir çalışanımız 10 gün bi yerde 10 gün basma bi yerde 10gunde baska bi yerde olmak üzere topla ayda 10nar günde uç farklı yerde sigortalı gösteriliyor her ay buna kısmı istihdam yapıyoruz sorum su bu kisi 28.12.2015 ten 27.02.2016ya kadar rapor aldı simdi bunun raporunu nasıl yapcaz acil yardım lutfennnn

Her 3 işyeri de eksik gün bildirimi yapacak rapor bitene kadar. Rapor onayını hangi işveren yapacak derseniz, raporun başlangıç tarihi olan 28 aralıkta hangi işverende çalışıyorsa onun yapması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta hangi tarihlerde hangi işverende çalıştığı kısmi süreli sözleşmelerde belirtilmiştir. Rapor başladığı tarihte hangisindeyse onun onaylaması gerekir. Ancak burada bir karmaşa olabilir. Her 3 işverende vizite giriş sisteminden kontrol etsin raporu. Hangi işverende gözükürse o onaylasın raporu.

Ben böyle olacağını düşünüyorum ancak hiç karşılaşmadım bu durumla. Karşılaşan arkadaşlar varsa cevap vereceklerdir.

Ya bide su var aralık ayından 4 gün raporlu şimdi her işverene ayrı ayrı 6gun çalıştırıp 4gun raporlu mu gösterecek aralık ayını mesela

Bence normal düzeninde devam ettirin son olarak hangi iş yerinde çalışıyorsa 28.12den sonra raporlu olacak şekilde eksik gün yaparsınız diğerlerine de 3.aya kadar raporlu gösterip eksik gün yaparsınız hepsinin de ekine raporu koyarsınız rapor takibini de son işverenden yaparsınız diğer işverenlere düştü mü diye de kontrol edersiniz her ihtimale karşı sonra da 27.02den sonra o son işverenden kaldığı yerden devam eder bu şekilde belki olabilir sadece fikir tabiki

Aralık ayı için 28/12-31/12 döneminde hangi işveren çalıştırması gerekirken rapor nedeni ile çalıştırmıyor ise o işveren eksik gün bildirir. Eksik günde nedeni birden fazla seçilir. Diğer işverenler önceki aylar gibi aynı şekilde eksik gün işlemi (kısmi istihdam) yapar.
Ocak ayı için tüm işverenler kendi dönemleri için birden fazla seçeneği ile tam ay eksik gün bildirir.
Şubat ayı için 27/02-29/02 döneminde hangi işveren çalıştırması gerekiyorsa o işveren 3 çalışılan-27 eksik gün eksik gün bildirir. Eksik günde nedeni birden fazla seçilir. Diğer işverenler kendi dönemleri için birden fazla seçeneği ile tam ay eksik gün bildirir.