Elektrik KW Fiyatı Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan raskors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba, Ben Bayramoğlu yarım ada / Darıca'da oturuyorum burada elektrik kw fiyatı 0.25 ykr (250 bin lira) ada dışarısında ise 0.18 ykr (180 bin lira bu nasıl oluyor acaba? Su'yun tonu ise 4 YTL.

Bayramoğlu yönetimine bayramoğlu idare bilmemne a.ş bakıyor bu yüzden fiyatları kafalarına göre koyabiliyorlarmı faturalardan bir önek vermek istiyorum lütfen bana yardımcı olun ne yapmam gerekiyor nereye başvurmam lazım. Şimdiden teşekkürler.

Ynt: Elektrik KW Fiyatı Hakkında

Bayramoğlu adası özel bir anonim şirket tarafından yönetilmektedir.
Bayramoğlu ada içinde mülk alanlar bu anonim şirketin hissedarı olurlar.

Elektrik ve su hizmetleri belediyeden toptan alınarak perakende ada sakinlerine kar konarak satılmaktadır.

Bu yöntem genel kurullarda kabul edilmiştir. Mevcut yönetimin düşürülmesi için bir çok defalar çaba harcanmış ancak bir takım hile ve oyunlarla karşılaşılarak gerçekleşmemiştir.

Şu anda yapacak birşey yoktur. İşlem yasaldır. Yönetim kurulu aleyhine açılan davalar sürmektedir.

Ynt: Elektrik KW Fiyatı Hakkında

Öncelikle ilginiz için teşekkürler.

TEDAŞ'ı aradım, neden siz bakmıyorsunuz buraya ?
TEDAS'tan yanıt eksik evrak gönderdiler.

Bu nasıl çözümlenir dava mı açmamız gerekiyor bu kazıklanmaya giriyor herkes evini satıyor.

Bunun yanısıra 450ytl olan yıllık aidat 750 ytl oldu. Ada içerisindeki çöpleri belediye alıyor. Kapıdaki güvenlik ise bir işe yaramıyor elini kolunu sallayan içeri giriyor. Bize bu aidat ücreti karşılığında ne hizmet veriyorlar? Bukadar para nereye gidiyor, gider taplosu göstermiyorlar ne yapmalıyız tekrar teşekkürler.