uyumsoft

Emekli Olup Da Çalışanların SGDP Primi 2007'de Artırılıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Engin_ER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Emekli Olup Da Çalışanların SGDP Primi 2007'de Artırılıyor

Bana siyasi geldi.Kendileri devlet memuru olduğundan bir ata sözünü hatırlattı "bal tutan parmağını yalar gibi".Kamu memurlarının emeklilileri 3 aylık peşin para alıp repo, faize yatırmaları diğerleri aylık olarak almaları ne kadar eşitliğe uyuyor.Emekli sandığı emekli baban veya annen varsa yetim parası alabiliyorsun çalışmış olsan dahi .
Diğerleri çalışınca alamıyor.Nerde bunun eşitlik adaletli tanımı geçiçiniz beyler bayanlar uyutmayın ya karşınızda saflar yok ya................

Ynt: Emekli Olup Da Çalışanların SGDP Primi 2007'de Artırılıyor

sema sinangil ' Alıntı:
Bana siyasi geldi.Kendileri devlet memuru olduğundan bir ata sözünü hatırlattı "bal tutan parmağını yalar gibi".Kamu memurlarının emeklilileri 3 aylık peşin para alıp repo, faize yatırmaları diğerleri aylık olarak almaları ne kadar eşitliğe uyuyor.Emekli sandığı emekli baban veya annen varsa yetim parası alabiliyorsun çalışmış olsan dahi .
Diğerleri çalışınca alamıyor.Nerde bunun eşitlik adaletli tanımı geçiçiniz beyler bayanlar uyutmayın ya karşınızda saflar yok ya................
Sayın Sinangil aynen katılıyorum.Şu eşitliğin tarifini nasıl yapıyorlar anlayamıyorum.Nasıl bir eşitlik ki sistemin içine önceden giren insanların emeklilik yaşı artırılıyor ve diğer düzenlemeler yapılıyor.