Emekli Oluyor muyum acaba?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fikobeg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
06,05,1959 doğumluyum
20,04,1982 bağkur girişi
30,06,1999 Bağkur terk
20,11,2000 den şuana kadar da ssk'lıyım(ssk halen devam)
11 aylık askerlik borçlanmasını da yatırdım emekli olabilirmiyim ?

(30,06,1999 tarihli maliye terkim ile devam etmekte olan bağkurumu yeni kapattım bağkur terk tarihi maliye yi terk ettiğim tarihe döndü(30,06,1996 ya) ve 1.237 ytl borç çıktı bu borç emekli olabilmeme engel olur mu, bunu yatırmadan emekli olabilirmiyim yada emekli olduktan sonra takside bağlatabilirmiyim? en fazla kaç taksit e böldürebilirim?)

teşekkürler

Sayın fikobeg,
Askerlik borçlanmasını ve Bağ-Kur borcunuzu ödemiş olsaydınız, 06.05.2005 tarihinde emekli olabilirdiniz. Bir yıl kaybetmiş oldunuz. Askerliğinizi 20.04.1982 tarihinden önce yaptıysanız, Bağ-Kur'a olan borcunuzu ödeyerek bugün itibariyle emekli olabilirsiniz. Bağ-Kur borcunuzu ödemeden emekli olamazsınız.
İyi günler.

Düzeltme.
11 aylık askerlik borçlanması ile, geriye giden sigortalılık girişinizden itibaren 25 yıllık süre 20.05.2006 tarihinde doluyor. 1 aylık bir süre kaçırmış olursunuz. Hesap hatasından özür.

ben ssk dan emekli olacam aceba bağkur borcumu taksite bağlatıp emekli olabilirmiyim yoksa emekli olmadan bu borcu ödeyemem

!!!

Bağ-kur Prim borcunu kapatmadan emeklilik işleminiz tamamlanamaz emekli olacaklara Bankalar düşük faizle kredi temin ediyor (bugünkü faiz artışından sonra faizler ne durumda bilmiyorum) benim fikrim siz kredi kullanarak emekliliğiniz sağlayın maaşınızlada banka borcunu ödeyin. Memleketimizin durumu bu maalesef herkeze Allah yardım etsin.