personel maaş programı

Emekli sandığı ikramiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan warta4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese selamlar
Ben 1980-1988 yılları arasaında emeklı sandığına tabı olarak calıstıktan sonra 1989 yılından sonra SSK ya tabı olarak calıstım SSK ya dılekce vererek hızmet bırleştırmesı yaptım kısmetse 2007 yılında emeklı olacağım.Sorum şu ;Emeklı sandığına kesılen emeklilik ıkramıyesıne tabi primlerimi sandıktan nasıl alabılırım.Bıldığınız gıbı emeklı sandığı calısırken emeklı ıkramıyesı prımını hem calısan hemde işverenden kesıp emeklı olunca toplu olarak oduyor SSK da ıse bole bır odeme yok SSK ya tabı olarak calısılan gunlerı kıdem tazmınatı olarak ısveren odüyor.Ben sandığa dılekce yazıp ıstedım sız artık SSK hukumlerıne tabısınız dıye cevap verdıler.( yıl boyunca benden kesılen primlerimin üzerıne yatmak ıstıyorlar gıbıme geldı.
Cevaplarınız ıcın teşekkurler.

sayın warta4 , sizin sorunuza benzer bir soruyuda ben sormuştum emekli sandığına, verilen cevap emekli olmadan önce en son emekli sandığına tabi olursa, ikramiyeye hak kazanır demişlerdi. ancak şimdi o kişi emekli olacak, işlemleri bitmek üzere kendisi emekli sandığı ile görüşmüş emekli ikramiyesinide vereceklerini söylemişler, ancak ne kadar doğru olduğu 15-20 gün içerisinde belli olur, ozaman sonucu bildiririm size.

Teşekkürler Denetmen2000 kesınlesınce haber verırsen sevınırım ilgin icin sağol