personel maaş programı

Emekli Sandığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muratoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar,

Benim içinden çıkamadığım bir konu var bana yardımcı olursanız sevinirim.

Benim patron askerliği astsubay olarak yaptığı icin emekli sandığı primleri ödenmis ben ankaradan örendim emekli sandığı numarasını fakat siteden döküm alamıyorum kayıt yoktur diyor 02.04.1992 de Bağ-Kur a kayıt ı var ve halen Bağ-Kur lu 15.02.1992 de SSK da kaydı var 75 gün yatmış Emekli Sandığı,SSK,Bağ-Kur bunların hepsini bir araya getirmem lazım nasıl yapacağım???

Ynt: Emekli Sandığı

Merhaba

Emekli sandığına giriş tarihi bellideğil mi, bu arada astsubay hazırlık okulunda geçen sürelerde Sosyal güvenlik kapsamında olacaktır., emekli sandığı harici diğer Sosyal Güvenlik kurumlarındaki süreleride biliyorsanz bunların toplamını alacaksınız.01.10.2008 tarihinden sonra zaten tüm hizmetler otomatikmen birleştirilecektir.

iyi günler

Bildiğim; ES özel bir durumu var. Belli süre geçtikten sonra sigorta günleri zaman aşımı yoluyla siliniyor. O günleri kazanabilmek için tekrar prim ödenerek ihya etmek gerekiyor.

nane ' Alıntı:
Bildiğim; ES özel bir durumu var. Belli süre geçtikten sonra sigorta günleri zaman aşımı yoluyla siliniyor. O günleri kazanabilmek için tekrar prim ödenerek ihya etmek gerekiyor.

Ödenen primler yalan mı oldu yani ???