C Cemil Katkı Sunan Üye Üyelik 12 Nis 2006 Mesajlar 296 Konum istanbul 29 Haz 2007 #21 Ynt: Envanter Defter Tastik Arkadaşlar ortak bir karar verseniz diyorum. Ellemi, yapıştırmamı, printermi, yoksa üçüdemi?
Ynt: Envanter Defter Tastik Arkadaşlar ortak bir karar verseniz diyorum. Ellemi, yapıştırmamı, printermi, yoksa üçüdemi?
İ İLKAY Katkı Sunan Üye Üyelik 3 Şub 2007 Mesajlar 173 29 Haz 2007 #22 Ynt: Envanter Defter Tastik sayın cemil bey, bence klasik defter tasdik ettirilmişse mürekkepli kalemle tutulur,
Ynt: Envanter Defter Tastik sayın cemil bey, bence klasik defter tasdik ettirilmişse mürekkepli kalemle tutulur,
C Cemil Katkı Sunan Üye Üyelik 12 Nis 2006 Mesajlar 296 Konum istanbul 29 Haz 2007 #23 Ynt: Envanter Defter Tastik Sayın İlkay Klasik defterde sizinle hemfikirim, ancak bazı yerlerde mizani yapıştırıyorlar bu usule uygunmudur.
Ynt: Envanter Defter Tastik Sayın İlkay Klasik defterde sizinle hemfikirim, ancak bazı yerlerde mizani yapıştırıyorlar bu usule uygunmudur.
İ İLKAY Katkı Sunan Üye Üyelik 3 Şub 2007 Mesajlar 173 29 Haz 2007 #24 Ynt: Envanter Defter Tastik sayın cemil bey, envanter defterine ne mızanı yapıştırıyorlar. envanter defterine bilanço aktif,pasif ve gelir tablosu aktif ve pasif hesaplarının dökümleri yazılır.
Ynt: Envanter Defter Tastik sayın cemil bey, envanter defterine ne mızanı yapıştırıyorlar. envanter defterine bilanço aktif,pasif ve gelir tablosu aktif ve pasif hesaplarının dökümleri yazılır.
C Cemil Katkı Sunan Üye Üyelik 12 Nis 2006 Mesajlar 296 Konum istanbul 29 Haz 2007 #25 Ynt: Envanter Defter Tastik Sayın İlkay, Bilanço, Gelir Tablosu ve müşteri satıcılar ile ilgili mizanı yapıştırıyorlar
Ynt: Envanter Defter Tastik Sayın İlkay, Bilanço, Gelir Tablosu ve müşteri satıcılar ile ilgili mizanı yapıştırıyorlar
İ İLKAY Katkı Sunan Üye Üyelik 3 Şub 2007 Mesajlar 173 29 Haz 2007 #26 Ynt: Envanter Defter Tastik yani cari hesap bakiye listeleri geçmiş takvim yılına ait bilgisayar çıktılı müşteri listesini envanter defterinden söküp yenisini yapıştırmak mümkün olduğundan usule uygun değildir diye düşünüyorum.
Ynt: Envanter Defter Tastik yani cari hesap bakiye listeleri geçmiş takvim yılına ait bilgisayar çıktılı müşteri listesini envanter defterinden söküp yenisini yapıştırmak mümkün olduğundan usule uygun değildir diye düşünüyorum.