Excel'le ilgili bir soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sera

Katkı Sunan Üye
Merhabalar,ben exceli çok fazla bilmiyorum. Bende Microsof Office 2007 var. Ben excel yardımcısını nereden görüntüleyeceğimi bilmiyorum.Hani köpek,ataç vs.resmi çıkıp yardım ediyordu. Onlar nereden çıkıyor yardımcı olurmusunuz?

Ynt: Excel'le ilgili bir soru

Üstte Yardım'dan Office Yardımcısını Göster tıklanmalı.

Office 2007 lisanslı değilse güncelleme problemi çıkarır.Yani bir süre sonra orjinal yazılım edinmeniz için sürekli uyarı getirir ve gıcık eder insanı.Bunlarla ilgili yamalar var.Bulamayan arkadaşlar bana özelden mesaj atabilir kendilerine yamayı mail atabilirim.saygılar..

Ben Üstte yardım diye bir şey göremiyorum arkadaşlar. Olanlar: Giriş Ekle Sayfa Düzeni Formüller Veri Gözden geçir Görünüm
Bunların dışında üstte birşey yok. Ezceli de çok iyi bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.

Excel i açın F1 tuşuna basın bakalım belki bir faydası olur.

Office 2007 de bahsettiğiniz şekilde yardım araçları yoktur.f1 ile online yardım menüsü görüntülenir.Ayrıca office 2007 office'e yrni başlayanlar için çok kolay bir programda değildir.Keşke diğer versiyonlardan başlasaydınız,ne diyelim Allah kolaylık versin.bu arada bir ipucu vereyim.Office 2007 ile kaydettiğiniz belgeleri diğer office versiyonları ile (2003 veya xp) açamazsınız.Bunun için farklı kaydet kısmından 97-2003 bölümünü kullanarak kaydedin.o zaman sorun yaşamazsınız.İlgili resim aşağıdadır.Kolay gelsin.

Saygılar