Faal Olmayan Smmm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cey17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese iyi çalışmalar, yaklaşık 18 ay genel muhasebe,15 ay ön muhasebe deneyiminden sonra yeterliliği verip bir süre muhasebe işini bıraktım sonrasında ruhsatı çıkardım fakat şu an çalışmıyorum. Kendime ait herhangi bir gelirim yok. Kredi kartım ile yaptığım harcamalardan dolayı takibe alınır mıyım. Bilgilendirirseniz sevinirim, iyi çalışmalar

İş hayatında devam ederken fazla incelenme olmaz işi bıraktiginiz zaman incelenme başlar bir çeşit ibra gibi olur inceleme.
Bunun neticesinde olumsuz bir durum tespit edilirse yaptığınız her harcamaya icra gelebilir bunun sınırı ve zamanı da yetkili makama kalmıştır

İş hayatında devam ederken fazla incelenme olmaz işi bıraktiginiz zaman incelenme başlar bir çeşit ibra gibi olur inceleme.
Bunun neticesinde olumsuz bir durum tespit edilirse yaptığınız her harcamaya icra gelebilir bunun sınırı ve zamanı da yetkili makama kalmıştır
Aktif olarak çalışmıyorum vergi kaydım bürom yok sadece oda kaydım var, ACCA sınavlarına hazırlanıyorum o yüzden sormuştum

Neden takibe alınacağınızı anlamadım. Vadesi geçmiş vergi borcu veya sonuçlanmış davalarınız varsa takibe alınırsınız. Vergi kaydınız yok odada çalışanlar listesinde kaydınız yok aynı zamanda mesleği bağlayıcı bir yaptırım olması pek muhtemel değil yani standart bir vatandaş olarak yasalar uygulanır.

vergi mükellefiyeti acipta işyerini kapatan mükellefler için yazdım.
Sizin mükellefiyet hiç yok takibe niye alınmayi düşünüyorsunuz .bir de kredi kartina takip belki en son düşünülecek bir durum