fonradar

Faaliyet Raporu Örneği...

metintacer

Katkı Sunan Üye
Üyelik
6 Eyl 2007
Mesajlar
266
Konum
İZMİR
Merhaba;
Konut yapı kooperatifi genel kurulllarında verilen "Yönetim Kurulu Faaliyet Rapor" örneği ve "denetçi raporu " örneği arıyorum bilgisi olan veya örnek verecek arkadaşların aşağıdaki posta ya göndermelerini rica ederim.

[email protected]
 
Ynt: Faaliyet Raporu Örneği...

Faaliyet raporunun, matbu bir şekli yoktur. Yönetim Kurulunca kaleme alınması gereken ve geçen ilgili dönemde Yönetim olarak yapılan, amaca yönelik işlerle idari ve mali işlerin neler olduğunun anlatıldığı, yapılan gider ve elde edilen gelirlerden söz edildiği, Kooperatifin bugün itibariyle hangi noktaya geldiğini özetleyen bir metindir. Maksadı Genel Kurula bilgi vermektir.

Denetim raporunda da, denetlenen ilgili döneme ait defter ve belgelerden çıkarılan denetim sonuçlarına yer verilir.

Aşağıdaki adreste kısa kısa örnekler var.

http://www.bahce.biz/hukuk/kooperatif/genelkurul_calismaesaslari.htm
 
Ynt: Faaliyet Raporu Örneği...

Merhaba
Kooperatif yönetim kurulu raporu geçen yıl uygulamaya başlayan düzenlemeye göre hazırlamaya çalışıyorum fakat teretdüt ettiğim durumlar var daha önce hazırlamış olqan üstadlar yardımcı olursa memnun olurum.
b bendi aynen şöyle
yönetim kurulu üyeleri görev dönemi yıllık Ödemeler

benim takıldığım konu ise bir kooperatifin genel kurulu haziran ayı sonuna kadar yapılıyo 2008 yılı genel kurulu 2009 yılı haziran ayı sonun da yapıldığına göre yönetim kurulu faliyet raporunda da dönemi yazmasından yola çıkarak bir önceki yönetimin isimleri ve maaşlarıda yazılmalımıdır.
Diger yandan da diger yönetim zaten ibra oldu bir önceki genmel kurulda diye düşünüyorum.Ama tereddütlerim var yardımcı olursanız memnun olurum
 

Benzer konular

Üst