Fazla Mesai

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaan4841
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bir sirkette 3 senedir calisiyorum maasim asgari ucretten yatiyordu fazlasini elden aliyorduk bende ise yeni basladigim bi donemde skntlarimdan dolayi patron bana parasal konuda destek cikti istemeden ve onsan sonra bende kendi isom gibi sahiplendim calistim bi sure sonra asagilayici konusmalari ve surekli kemik gibi onume atti yardimini ben ses etmedim alttan aldim ve bir sure sonra yeni sube acildi ve ben oraya transfer oldum gunde 12 saat calistim calisiyorum bu surede nisanin 1 nde 6 eleman cikardi ve nisanin 16 sndan haziranin 24 ne kadar sabah 7 aksam 2-3 calistim hic izin kullanmadan maasim 1800 lira olarak odedi banakaya yatan bugun ki 1200 tl idi gerisi elden sonrasinda beden kaldirmadi hakaretlerine ve patronla tartistim calisma saatim bugun ki gibi oglen 12 gece 12 olarak devam etmekteyim sizce fazla mesai ucretini mahkeme yolu ile almam mumkun mu benimle o donemde calismis iki sahit ve maas bordrosu ve bugun ku kamera kayitlari ile ?

Elinizdeki belge ve kayıtlarla tabiki çalıştığınız ve hakettiğiniz parayı alma şansınız var. Şikayette bulunmanız lazım. Tabi işten çıkarılma ihtimalinizi unutmayın.