FB'lilerin Bakması Yasaktır!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kbrs16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

kbrs16

Ziyaretçi
carsi-dan-ezeli-rakibe-kizdiracak-espri-1339811.Jpeg

Ynt: FB'lilerin Bakması Yasaktır!

tüm sezon boyunca ağladınız, sızladınız yok hakemler şöyle, yok penaltımız verilmedi diye....
sonra hakemlerin sayesinde ite kaka sizi finale çıkarttılar...

şimdi de MHK den sus payı elinizde bir kupa.. :)

bunun başka anlamı yok.

Beşiktaşı bir FB li olarak kutluyorum.
Aslında maç çekişmeli ve heyecanlı geçti. Taraflar yenişemeyince iş penaltılara kaldı. Bu durumda da şans faktörü ortaya çıktı.
Bu arada BB belediye takımını da çok kısa sürede bu kadar başarılı sonuçlar aldığı için kutluyorum.

Beşiktaşlıları hor görmeyin canım ;D Başka nasıl sataşacaklar, Bunlar güzel şeyler. ;)

12. olsak da ligden düşşekde yinede Türkiye nin en başarılı takımı Galatasaray dır. Kıskananlar çatlasın :D

gcatar ' Alıntı:
12. olsak da ligden düşşekde yinede Türkiye nin en başarılı takımı Galatasaray dır. Kıskananlar çatlasın :D

Görünen köy kılavuz istemez , Tabiki her zaman FENERBAHÇEE :D

:))

Saygı duyuyorum herkese..

Gezegenin en iyi takımının bile.. 18 sene kral kupasını alamadığı bir dünya bu:) Türkiye kupasını değerli kılan.. o kupayı Fenerbahçe'nin uzun süredir kazanamamış olmasıdır..Dua edin bir 30 sene daha kazanamasın..yoksa rezillik içerisinde geçen bir sezonu.. başka türlü örtemezsiniz..:)

Ayrıca..dünkü Galatasaray-beşiktaş basket maçını izledim..süper bir maçtı..çok keyif aldım.. Galatasaray kazandı..Bir beşiktaş'lı arkadaşıma..( fanatik olduğunu iddaa eder ) kötü kaybettiklerini.. biraz şanslı olsalar kazanabileceklerini söyledim..Bana verdiği cevap..

--Ya banane.. ben sadece futbol takımıyla ilgileniyorum..

Aramızdaki fark bu..Biz Fenerbahçe spor kulübüyüz..:)

Bunu ister anlayın.. ister anlamayın..dilediğinizi yapmakta özgürsünüz..:)

(Hepinizi seviyor.. ve seviyeli bir şekilde güzel bir sohbetin geçmesini temenni ediyorum..)

Türkiye kupasını alsak ne olur almasak ne olur.. Zaten şampiyonluk kupasını alacağız..
Bırakın 2.kupayıda bi başkası alsın..

Türkiye kupası benim için hiç bir anlam ifade etmiyor.

inadına Fenerbahçe :D :D

İrem35 ' Alıntı:
Türkiye kupasını alsak ne olur almasak ne olur.. Zaten şampiyonluk kupasını alacağız..
Bırakın 2.kupayıda bi başkası alsın..

Türkiye kupası benim için hiç bir anlam ifade etmiyor.

inadına Fenerbahçe :D :D

Sanırım Türkiye kupası fenerbahçe spor kulübü içinde birşey ifade etmiyor ama her sene 3 kupan olmadı 4 kupa parolası ile sezona başlıyor aziz başkanınız ama bişey ifade etmediği için Türkiye kupasını 28 senedir teyet geçiyosunuz ;D ;D ;D neyse eski nesill fenerliler göremedi bari yeni nesil kupayı görsün. ;D ;D ;D bu arada kupanı rengi sarı sizin müzedekinin rengi solmuş griye dönmüş. Son olarak geçen seneki Türkiye kupası finali sonrası maçı anlatan spikerin esprisi ile bitirmek istiyorum. Maç biter ve spiker konuşur; Evet sayın seyirciler fenerbahçeli taraftarlar sahayı terk ediyor keşke kalsalardı da Türkiye kupasını görselerdi. ;D ;D ;D ;D ;D

Ama bir gerçek de var ki Galatasaray sız Fenerbahçe, Fenerbahçesiz de Galatasaray olmaz. Spor dostluk, barış ve kardeşliktir. En güzel taraftar centilmen taraftardır. Bunlarda benden özlü sözler :D ;)

Merhaba,
Eskisi kadar futbolla ilgilenmiyorum. Ama sporun en güzel tarafı aşağıdaki gibi kırıcı olmayan esprileri yapmak ve bu espriye muhatap olarak gülümseyebilmektir. Şahsım adına konuşursam, Fenerbahçe taraftarı olarak ben bu espriye güldüm.

gcatar ' Alıntı:
Son olarak geçen seneki Türkiye kupası finali sonrası maçı anlatan spikerin esprisi ile bitirmek istiyorum. Maç biter ve spiker konuşur; Evet sayın seyirciler fenerbahçeli taraftarlar sahayı terk ediyor keşke kalsalardı da Türkiye kupasını görselerdi. ;D ;D ;D ;D ;D

Ama sezon sonunda inşaallah benzer esprileri biz yapacağız bunu unutmayın.

Tamer Başkan ' Alıntı:
Merhaba,
Eskisi kadar futbolla ilgilenmiyorum. Ama sporun en güzel tarafı aşağıdaki gibi kırıcı olmayan esprileri yapmak ve bu espriye muhatap olarak gülümseyebilmektir. Şahsım adına konuşursam, Fenerbahçe taraftarı olarak ben bu espriye güldüm.

gcatar ' Alıntı:
Son olarak geçen seneki Türkiye kupası finali sonrası maçı anlatan spikerin esprisi ile bitirmek istiyorum. Maç biter ve spiker konuşur; Evet sayın seyirciler fenerbahçeli taraftarlar sahayı terk ediyor keşke kalsalardı da Türkiye kupasını görselerdi. ;D ;D ;D ;D ;D

Tamer Başkan ' Alıntı:
Ama sezon sonunda inşaallah benzer esprileri biz yapacağız bunu unutmayın.

Tamer Başkan ' Alıntı:
Merhaba,

gcatar ' Alıntı:

İnşallah o günleri de görürüz de benim korkum geçen seneki gibi 2 dakikalık olmasın şampiyonluğunuz. ;D Ama bir gün gelecek her takım 2 dakikalığına şampiyonluk yaşayacak ;D ;D ;D

Ya bu fener iyiki var her sene bir espri çıkıyo aklıma geldikçe gülüyorum. Bak yine aklıma geldi ;D ;D ;D

Sayın gcatar..

Çok zorlamayın bizi isterseniz.:) bu konunun kilitlenmesine sebeb olmayalım..

Siz bizim 2 dakikalığımızla ilgilenmeyin..

Kendi yönetiminizin düştüğü durumla..takımınızın işleyişiyle.. ve şuanki durumuyla ilgilenin..

forwhom ' Alıntı:

Sayın gcatar..

Çok zorlamayın bizi isterseniz.:) bu konunun kilitlenmesine sebeb olmayalım..

Siz bizim 2 dakikalığımızla ilgilenmeyin..

Kendi yönetiminizin düştüğü durumla..takımınızın işleyişiyle.. ve şuanki durumuyla ilgilenin..

Bak aklıma ne geldi şimdi de eskiden diş fırçalama reklamı vardı tam iki dakika diye demek ki o zamandan görmüşler bu günleri. Tam iki dakika ;D ;D ;D

Koskoca forumda bir Galatasaray lı benmiyim bak şimdi kendimi çok özel hissettim. :D
Bizim yönetime gelince ayın 14 ünde yenisi gelecek ligi de büyük olasılık la 14 yada 12. bitireceğiz. Şu durumumuza rağmen yinede fenerde daha çok malzeme çıkıyo. Bakalım bu sene nasıl güldüreceksiniz bizleri ;D ;D

Birisi gelir ters bir şey söyler..ondan sonra üzülürsünüz.. üzersiniz..

Benim kastım bu..

Ama siz anlamıyorsunuz..

Benim size ve bu konuyla ilgili yazacak başka bir şeyim yok..

eyvallah..

forwhom ' Alıntı:
Birisi gelir ters bir şey söyler..ondan sonra üzülürsünüz.. üzersiniz..

Benim kastım bu..

Ama siz anlamıyorsunuz..

Benim size ve bu konuyla ilgili yazacak başka bir şeyim yok..

eyvallah..

Sayın Forwhom

Birincisi kendini bilen insan bunların üzerine ters bişey söylemez, söyleyen insan da insan değildir söylediği beni ilgilendirmez.
ikincisi sadece fenerle değil galatasaray lı olarak takımımla da ilgili espiri yaparım yaptım da ben fanatik değilim olmam da. O yüzden bura da olan insanların bu tür ufak şeyler için ters bişeyler yazacağına inanmıyorum dediğim gibi yazan olursa da cevap vermem bile kendini bilmeze amacım sadece espri ortamı oluşturmak tı benim eşimde fenerbahçeli o da kupa görmedi daha :D.

Sonuç olarak trabzon yada fener kim şampiyon olursa bu sezon hak ederek olduğuna gönülden inanıyorum ve tebrik ediyorum.

Saygılar.

"Sonuç olarak trabzon yada fener kim şampiyon olursa bu sezon hak ederek olduğuna gönülden inanıyorum ve tebrik ediyorum.

Saygılar."

Ne güzel işte bu. :)

Ben de bir fenerli olarak GS olmadan yaşanan bir lig heyecanın eksik ve tatsız olduğunu düşünüyorum.

FB'liler maydanoz olmak zorunda mıydınız? Başlıkta yazdık bakmayın diye!
Bu seneki kadar şaibeli bir lig olmamıştı. Masa başı oyunlarıyla önce Bursaspordan intikamını aldı, sonra diğer ayak bağı olacağını düşündüğü takımlara çelmeyi taktı. Merak etmeyin son iki maçta Trabzona da puan kaybettirip rahat rahat şampiyon olacaksınız.