K
gcatar ' Alıntı:12. olsak da ligden düşşekde yinede Türkiye nin en başarılı takımı Galatasaray dır. Kıskananlar çatlasın
HAZELSU ' Alıntı:gcatar ' Alıntı:12. olsak da ligden düşşekde yinede Türkiye nin en başarılı takımı Galatasaray dır. Kıskananlar çatlasın
Görünen köy kılavuz istemez , Tabiki her zaman FENERBAHÇEE
İrem35 ' Alıntı:Türkiye kupasını alsak ne olur almasak ne olur.. Zaten şampiyonluk kupasını alacağız..
Bırakın 2.kupayıda bi başkası alsın..
Türkiye kupası benim için hiç bir anlam ifade etmiyor.
inadına Fenerbahçe
gcatar ' Alıntı:Son olarak geçen seneki Türkiye kupası finali sonrası maçı anlatan spikerin esprisi ile bitirmek istiyorum. Maç biter ve spiker konuşur; Evet sayın seyirciler fenerbahçeli taraftarlar sahayı terk ediyor keşke kalsalardı da Türkiye kupasını görselerdi. ;D ;D ;D ;D ;D
Tamer Başkan ' Alıntı:Merhaba,
Eskisi kadar futbolla ilgilenmiyorum. Ama sporun en güzel tarafı aşağıdaki gibi kırıcı olmayan esprileri yapmak ve bu espriye muhatap olarak gülümseyebilmektir. Şahsım adına konuşursam, Fenerbahçe taraftarı olarak ben bu espriye güldüm.
gcatar ' Alıntı:Son olarak geçen seneki Türkiye kupası finali sonrası maçı anlatan spikerin esprisi ile bitirmek istiyorum. Maç biter ve spiker konuşur; Evet sayın seyirciler fenerbahçeli taraftarlar sahayı terk ediyor keşke kalsalardı da Türkiye kupasını görselerdi. ;D ;D ;D ;D ;D
Tamer Başkan ' Alıntı:Ama sezon sonunda inşaallah benzer esprileri biz yapacağız bunu unutmayın.
Tamer Başkan ' Alıntı:Merhaba,
Eskisi kadar futbolla ilgilenmiyorum. Ama sporun en güzel tarafı aşağıdaki gibi kırıcı olmayan esprileri yapmak ve bu espriye muhatap olarak gülümseyebilmektir. Şahsım adına konuşursam, Fenerbahçe taraftarı olarak ben bu espriye güldüm.
forwhom ' Alıntı:)
Sayın gcatar..
Çok zorlamayın bizi isterseniz. bu konunun kilitlenmesine sebeb olmayalım..
Siz bizim 2 dakikalığımızla ilgilenmeyin..
Kendi yönetiminizin düştüğü durumla..takımınızın işleyişiyle.. ve şuanki durumuyla ilgilenin..
forwhom ' Alıntı:Birisi gelir ters bir şey söyler..ondan sonra üzülürsünüz.. üzersiniz..
Benim kastım bu..
Ama siz anlamıyorsunuz..
Benim size ve bu konuyla ilgili yazacak başka bir şeyim yok..
eyvallah..