azkan ' Alıntı:arkadaşlar merhaba finansal muhasebe sorularını hazırlayan hocanın adını soyadını bilen var mı?
aazakli ' Alıntı:finansal 2011 mart döneminden soru tarzı olarak çok farklıydı.2011 temmuz sınavında sözel soru ekledi.Anlaşılan komisyon üyelerine Turmob para filan vermiyor.siz bunları dökün kitaplarınızı satın ücretlerinizi buradan alırsınız mı deniliyor.
medcezir ' Alıntı:yusuf sürmeni tanısanız elini öpersiniz kimsenin hakkını yemeyen paraya tenezzül etmeyen tesmer ve türmob
gibi sadece para para diyen bir insan değil ben şuna inanırım bir sınavı bir kişi dahi geçiyorsa 100bin kişiden
demekki bu sınav verilir arkadaş problemi kendimde ararım hocada derste değil ama millet olarak alışmamışız
çalışmaya çabalamaya hep bedavan istiyoruz ,bişey oldumu elektrik gitti sorular sordu hoca şerefsizdi stil
bu şekil hiç bir yere varılmaz böyle düşünen insanda hayatta başarılı olamaz
birde şu açıdan bakmak lazım demekki böyle olması gerekiyormuş kalmam gerekiyormuş.allahın takdiri buymuş diye.bir dahaki sefere daha iyi çalışıp vermem lazım diye düşünülmeli..
ama arkadaş herkes isyanlarda forum bilgi paylaşma yeri yerine olmuş ağlama duvarı
yok dilekçe yok birleşelim.bilmem ne.demekki çalışmadın kaldın mesele bu geçenler nasıl geçti.
bu şekil bu meslek hiçbir yere varamaz.benim nacizane düşüncem bu yönde..
medcezir ' Alıntı:yusuf sürmeni tanısanız elini öpersiniz kimsenin hakkını yemeyen paraya tenezzül etmeyen tesmer ve türmob
gibi sadece para para diyen bir insan değil ben şuna inanırım bir sınavı bir kişi dahi geçiyorsa 100bin kişiden
demekki bu sınav verilir arkadaş problemi kendimde ararım hocada derste değil ama millet olarak alışmamışız
çalışmaya çabalamaya hep bedavan istiyoruz ,bişey oldumu elektrik gitti sorular sordu hoca şerefsizdi stil
bu şekil hiç bir yere varılmaz böyle düşünen insanda hayatta başarılı olamaz
birde şu açıdan bakmak lazım demekki böyle olması gerekiyormuş kalmam gerekiyormuş.allahın takdiri buymuş diye.bir dahaki sefere daha iyi çalışıp vermem lazım diye düşünülmeli..
ama arkadaş herkes isyanlarda forum bilgi paylaşma yeri yerine olmuş ağlama duvarı
yok dilekçe yok birleşelim.bilmem ne.demekki çalışmadın kaldın mesele bu geçenler nasıl geçti.
bu şekil bu meslek hiçbir yere varamaz.benim nacizane düşüncem bu yönde..
o dosya yakanın 9 hakkındada sürmen yoktu komisyonda diğerlerinde niye geçmemiş?? ( önemli sebeplerden sağlık & vs.. tenzih ederim)(kesinlikle genelleme yapmıyorum)zirve006 ' Alıntı:biz smmm olduktan sonra zaten hep böyleyizdir bizlerin çaldığı zamanı unutur gider arkamızdakileri hiç düşünmeyiz. bizlere müstehaktır adam sürmeni övüyor ya hayret bişey sizde o adam yüzünden dosya yakanlardan olsaydınız da görseydim ben sizi. adam kitabını 1 sene içinde iki defa yeniden basıma verdi biliyor musun?
hedef1 ' Alıntı:o dosya yakanın 9 hakkındada sürmen yoktu komisyonda diğerlerinde niye geçmemiş?? ( önemli sebeplerden sağlık & vs.. tenzih ederim)(kesinlikle genelleme yapmıyorum)zirve006 ' Alıntı:biz smmm olduktan sonra zaten hep böyleyizdir bizlerin çaldığı zamanı unutur gider arkamızdakileri hiç düşünmeyiz. bizlere müstehaktır adam sürmeni övüyor ya hayret bişey sizde o adam yüzünden dosya yakanlardan olsaydınız da görseydim ben sizi. adam kitabını 1 sene içinde iki defa yeniden basıma verdi biliyor musun?
inanki kurs öyle sorular soran İnsanlar gördüm ki şaştım kaldım değil 9 19 hakta versen geçemez
medcezir ' Alıntı:ne diyeyim arkadaşlar o zaman ağlamayın 1500 tlye çalışan smmm var diye
evet ben verdim sınavları çalıştım adam gibi altyapımda sağlamdı verdim
neyi unutuyormuşum hemen ben bana diğer stajer adaylarından işimemi yaradılar
benim elimdenmi tuttular hayır niçin stajerlerin hakkını savunacağım
bu işe başlarken yol belli sınavlara gireceksin baştan kabullenilmiyormu bu peki
daha ne ağlıyoruz.adam iki defa kitap basmış.bilmiyorsan öğren önce basım hakkı satılır kitabın
matbaaya basım seferine göre para alır hoca.artı birde kimse kimseye alın kitabımı demedi ama biz alışmışız
kitabı aldınmı işlem tamam sanki.hep aynı hikaye anlatılıo masal masal
ağlama duvarı
zirve006 ' Alıntı:medcezir ' Alıntı:ne diyeyim arkadaşlar o zaman ağlamayın 1500 tlye çalışan smmm var diye
evet ben verdim sınavları çalıştım adam gibi altyapımda sağlamdı verdim
neyi unutuyormuşum hemen ben bana diğer stajer adaylarından işimemi yaradılar
benim elimdenmi tuttular hayır niçin stajerlerin hakkını savunacağım
bu işe başlarken yol belli sınavlara gireceksin baştan kabullenilmiyormu bu peki
daha ne ağlıyoruz.adam iki defa kitap basmış.bilmiyorsan öğren önce basım hakkı satılır kitabın
matbaaya basım seferine göre para alır hoca.artı birde kimse kimseye alın kitabımı demedi ama biz alışmışız
kitabı aldınmı işlem tamam sanki.hep aynı hikaye anlatılıo masal masal
ağlama duvarı
benim yerimde sağlam ücretimde 11 senedir bu işin içindeyim kimsenin ağladığı yok ben bu işi temmuzda bitirdim çok şükür senin gibi maliyetten 50 ile değil 70 ile geçtim bu birinci kapak..
daha birkaç gün öncesine kadar maliyet hocası yok böyle yok söyle 680 olmamalı (ki öyle yapanların da cevabı kabul edildi. ) diye forumda ağlayan ben miyidim sen miydin bu ikinci kapak.....
bende onu diyorum adam kitabının satışını artırdı senden bişey öğrenmeme gerek yok muhasebe bürosunda çalışıyorum matbaaayla hergün çalışıyoruz bu üçüncü kapak....
demişssin ya stajerleri neden unutmayayım sonuçta herşey belli bu işe başlarken tamam haklısın ama sm leri bedava smmm yaptılar bizlere neden bu kadar takıyorlar bunu açıkla o zaman 4 kapak etti sanırsam
birde en acısı ne biliyormusun senin gibi adamlar meslektaş olcak bencil olmaya bu kadar hevesli hakkını da yedirmeye bu kadar müsaitsen eğer zaten piyasada 20 tl ye defter tutanlardansındır.
5 kapak etti hadi bu kapakları al markete götür sana bi tabak versinler artık içine ne koyup yersen....
aazakli ' Alıntı:Tabağı boş vermek yakışmaz içine bir de hıyar koy öyle ver