Finansal Muhasebe-Yusuf Sürmen Vakalarını Getirtiyoruz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeyna78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Finansal Muhasebe-Yusuf Sürmen Vakalarını Getirtiyoruz.

DÜLSİNYA ' Alıntı:
hak haktır arkadaşlar ayrıca hakkını ödeyemeyeceğimiz bır emekte söz konusu lutfen her kez duyarlı davransın aktarsın bende yapacağım tabıkı
saygılar.

ben de onu diyorum, zaten emeklerinin karşılığını ödeyemeyiz, bari mali olarak katlandığı giderleri ödeyelim

ayrıca bazı hesaptan anlamayan arkadaşlar tantana yapıyomuş, yok fotokopiye 25 tl verilir mi yok akraba mısınız falan diye, arkadaşlar gelen not 166 sayfa spiralli kitap şeklinde ve cevapları var, küçük bi hesapla sayfası 0,20 kuruştan 166 sayfa 33,20 tl yapar zaten, daha neyin tantanasını yapıyolar anlamıyorum, anlayan var mı ?

evet özlem hanım Allah sizden razı olsun çok büyük emeğiniz geçti.umarım kargoyu teslim alan herkes kaybınızı karşılamak için ödemesi gereken tutarı hesabınıza gönderir.şimdi aklıma geldi :)) bazı söylentiler varya hani; yusuf sürmen hoca gelen olumsuz tepkilere çok sinirlenmiş aralık sınavını daha da zor yapacakmış gibi dilerim Allah tan en zor kısımları içeren kısımlara ait vakalar da bulunur da gelen çalışma kağıtlarında sonrasında puanlandırma yaparken '' nasıl olur bunu bile çözmüşler halbuki ben kendim ve katü deki öğrencilerim muhasebe dünyasında bi devrim yapmıştık muhasebe dalında kimsenin kolay kolay çözemeyeceği hatta ymm sınavında bile sorulsa benim diyen smmm lerin ymm olamayacağı soruları sormuştum bu kez stajyerler ters köşe yaptı diye vahlanır.:)) emeği geçen herkese tekrar teşekkürler..

Arkadaşlar, Özlem başta bu kadar para tutacağını tahmin etmediği için kargo ücretini fotokopi fiyatlarına eklemedi. Ama toplamda kendisinden 81TL fazla para çıktı. Eline kargosu ulaşan her arkadaş 2TL daha havale ederse bu sorun ortadan kalkar. Kenisinin bize yapmış olduğu iyilik için ya 2TL nedir ki deyip yollamamazlık etmeyelim, sonuçta hepsi toplanınca 80 lira ediyor :)

arkadaşlar toplamda 40 küsür kişi aldı notladan, bunların hepsine kargo bugün yapılacak, özlem hanım zaten yoğun, bi de gereksiz gereksiz mesaj atıp acil acil acil gönder diye daha da yormayalım onu, turşusunu kurmuycak notların hepsini aynı anda kargoya verecek işte...

arkadaşlar kargo parasını üzerimize düşeni ödüyelim az bir miktar değil özlem hn ödediği .ben ödemeyi dşünüyorum özlem hn çok tşk ederim emekleriniz için

evet bende özlem hanıma sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum.ve arkadaşlarıma katılıyorum kargo ücreti 2 tl de olsa ödenmesi gerek.zaten manevi olarak eminim çok sıkıntı yaşadı.bu kadar insana hem yardım edip hemde bir takım arkadaşların olumsuz eleştirisine maruz kaldı.bari maddi sıkıntıya bizim yüzümüzden düşmesin.herkes duyarlı olsun lütfen.tekrar sonsuz teşekkürler arkadaşım.

sm³ ' Alıntı:
ayrıca bazı hesaptan anlamayan arkadaşlar tantana yapıyomuş, yok fotokopiye 25 tl verilir mi yok akraba mısınız falan diye, arkadaşlar gelen not 166 sayfa spiralli kitap şeklinde ve cevapları var, küçük bi hesapla sayfası 0,20 kuruştan 166 sayfa 33,20 tl yapar zaten, daha neyin tantanasını yapıyolar anlamıyorum, anlayan var mı ?

Forumda ruh hastası ve kendisine hakaret edildiğinde sevinen birileri var hocam. Görmedinizmi bu birliği bozmak için bile yapmadık pislik bırakmadılar hergün yeni üyelik açtılar,abuk subuk tartışmalar yaratmaya çalıştılar eeee baktılar olmadı demekki en son özlem hanıma sözlü saldırıda bulunmuşlar ben şahsen şaşırmadım adamlarda yüz yok hocam yüz insan kendine hakaret edildiğinde utanır ama bunların suratı eşşek derisinden galiba tükürsen yarabbi şükür diyecekler.

Ben biraz önce kargo ile görüştüm benim notlar gelmiş dağıtımdaymış ankaradayım. Sizede gelir merak etmeyin. Özlem hanım gerçekten size teşekkür ederim. Umarım emeklerimiz boşa gitmezde kurtuluruz bu dersten. ;D

Kargo elime ulaştı. Çok teşekkür ederim Özlem Hanım. Elleriniz dert görmesin. Sınavda bilanço - gelir tablosu tamamiyle doğru bir şekilde yaparsınız inşallahhhh :D

biraz da terzi kendi söküğünü dikemez durumu olmuş :D
özlem kekliğin ,40 kişi de 2 tl sini verdi mi ?
notlar da ,entelektüel sermayenin muhasebeleştirilmesi konusu var mı..

zeyna78 ben foruma geç üye oldum aldırabilme imkanını kaçırdım benim trabzondan aldırabilme imkanım
mevcut notları hangi kırtasiyeden aldınız bilgi verebilirseniz çok memnun olurum kolay gelsin

zeyna78 ' Alıntı:
medcezir ' Alıntı:
zeyna78 ben foruma geç üye oldum aldırabilme imkanını kaçırdım benim trabzondan aldırabilme imkanım
mevcut notları hangi kırtasiyeden aldınız bilgi verebilirseniz çok memnun olurum kolay gelsin
Özlem Hanım bu konuda göstermiş olduğunuz hassasiyet için çok teşekkür ederim. daha önce bana gelen notlarla pek farkı bulamadım bazı yerleri değişik sizlere burdan gönderceğim.kitapların ikisinide temin ettim okuyorum.arakdaşlarada kargo konusunda katılıyorum sizin duyarlılığınıza karşı bizler de duyarlı olmalıyız.şimdiden herkese başarılar ve iyi çalışmalar diyorum.

Not :Öğrendiğim kadarrıyal Yusuf hoca öyle kinci mimci birisi değil sınavları zorlaştırmak gibi bir tutumuda olmamış kimselere kanmayın ve notlara ve temin edebilirseniz kitaplarına çalışın heher türlü bilgi mevcut.

notlar elime ulaştı arkadaşlar fakat bence burdan yayınlamayalım arkadaşlardan rica edıyorum bu kadar deşifre olmasın sanmayınkı bılgı saklamak için yazıyorum bunları korkarımkı bunlardanda çıkmayacak sorular neden? derseniz artık bence bızım bıldiğimizi bılenler bızı takıp edenler sayın profösörün takipçilerıde boş durmuyordur ....

herkese kargo ulaştı mı arkadaşlar?
bana gelmedi henüz de..

Böyle bir isteğim olmadı. Düşüncelerinize saygım var başarılar.

notları elıne ulaşan arkadaşlarıma seslenıyorum özlem hanımın artı katlandığı malıyeti lütfen hesabına gönderelım ben gönderdım bılgınıze.
saygılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...