Finansal Muhasebe-Yusuf Sürmen Vakalarını Getirtiyoruz.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeyna78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Finansal Muhasebe-Yusuf Sürmen Vakalarını Getirtiyoruz.

Yusuf SÜRMEN kitaplarına yada notlarına takılmayın sürpriz varolabilir.

smmmkaradag ' Alıntı:
Yusuf SÜRMEN kitaplarına yada notlarına takılmayın sürpriz varolabilir.

Hocam afedersiniz ama o sürprizi en son temmuzda gördük >:( >:(. Martta zor sordu temmuzda kolay sorar bu adama baskı var dendi adam soruları daha da zorlaştırdı. Staj bizden sonra 3 yıl oldu şuan alttan gelen stajer yok yani aralıkta giren herkese belge verseler gelecke sınavda sınava girecek adam bulamazlar. 1 sınavında 70 TL olduğu düşünülürse bu sınav olayı birilerinin bütçesinin yararına olan bir olay.

Gizemli insan suretinde 2 başlığada sürpriz var yada olabilir demişsiniz ancak kaynak kim yada ne, biz en son Yusuf hocaya sorduğumuzda görevimin başındayım demişti ki alltan adam gelmezken %92 yi bırakan birini değiştireceklerini zannetmiyorum..

ben bu adamın değişeceğini sanmıyorum en azından yeni stajerler gelene kadar
bu yüzden tüm muhasebe bilgimi unutup onun kitap, not, vaka ne varsa muhasebeyi sıfırdan onun istediği gibi ezberleyeceğim (ezber çabuk unutulur sınavdan sonra normale dönerim ;) )

pufidik22 ' Alıntı:
ben bu adamın değişeceğini sanmıyorum en azından yeni stajerler gelene kadar
bu yüzden tüm muhasebe bilgimi unutup onun kitap, not, vaka ne varsa muhasebeyi sıfırdan onun istediği gibi ezberleyeceğim (ezber çabuk unutulur sınavdan sonra normale dönerim ;) )

katılıyorum...:(

Mümkünse bende bu notlardan istiyorum listeye eklerseniz sevinirim

not getiren varsa banada lütfen..listeye benide ekleyin..

I34TANBUL ' Alıntı:
hakanusta ' Alıntı:
10 temmuz tarihinde başlatılan bu başlık sınav sonuçlarından sonra gerçekten çok önem kazandı, gerek özlem hn (zeyna78) gerekse destek veren diğer arkadaşlar size sesleniyorum, bu başlığı yeni farkeden ve bu dersden geçmek isteyen arkadaşlara yardım ve destek amacıyla açılmış ise bu notların nasıl temin edileceği konusunda bilgi verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

kriter vb durumlara sizin iyi niyetinizi gölgeliyor.

aksi halde net olarak artık kimseye vermiyoruz bilgileri paylaşmıyoruz derseniz bizde buradan size mesaj yazmayız.

benim gibi bu olayı idrak edemeyen çok arkadaş olduğunu düşünüyorum.

hepimiz bu dersden geçmek için bu paylaşım formundayız, yanlış olmasın paylaşım

* Benim kriterim sana golge dusuruyorsa benim mesajıma yorum yapma guzel arkadasim.

* Notlara ihtiyaci olanda ders gecme derdi olanda ben degilim.

* Bizde o notları rastgele bulmadık. Sizlerinde bir şeyi eksik değil. Arayın bulursunuz.

* Sırf şu yukarıda ki mesajından rahatsız olduğum için değil sana kimseye göndermiyorum. Iyi niyetlerle sizlere faydalı olalım istedim ama klavyelerinize hakim olamadınız.

* O kadar insana sebep oldunuz, hakkınızda hayırlısı.
bulunmuşu varken neden tekrar arayayım
senin zadıkların birnbiriyle çelişiyor
önce yardım ederiz diyorsun şimdi yan çiziyorsun
senden gelecek yardım allahtan gelsin diyorum.
inşallah bu dersden geçemezsin ve dosyan yanar.........

hakanusta ' Alıntı:
I34TANBUL ' Alıntı:
hakanusta ' Alıntı:
10 temmuz tarihinde başlatılan bu başlık sınav sonuçlarından sonra gerçekten çok önem kazandı, gerek özlem hn (zeyna78) gerekse destek veren diğer arkadaşlar size sesleniyorum, bu başlığı yeni farkeden ve bu dersden geçmek isteyen arkadaşlara yardım ve destek amacıyla açılmış ise bu notların nasıl temin edileceği konusunda bilgi verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

kriter vb durumlara sizin iyi niyetinizi gölgeliyor.

aksi halde net olarak artık kimseye vermiyoruz bilgileri paylaşmıyoruz derseniz bizde buradan size mesaj yazmayız.

benim gibi bu olayı idrak edemeyen çok arkadaş olduğunu düşünüyorum.

hepimiz bu dersden geçmek için bu paylaşım formundayız, yanlış olmasın paylaşım

* Benim kriterim sana golge dusuruyorsa benim mesajıma yorum yapma guzel arkadasim.

* Notlara ihtiyaci olanda ders gecme derdi olanda ben degilim.

* Bizde o notları rastgele bulmadık. Sizlerinde bir şeyi eksik değil. Arayın bulursunuz.

* Sırf şu yukarıda ki mesajından rahatsız olduğum için değil sana kimseye göndermiyorum. Iyi niyetlerle sizlere faydalı olalım istedim ama klavyelerinize hakim olamadınız.

* O kadar insana sebep oldunuz, hakkınızda hayırlısı.
bulunmuşu varken neden tekrar arayayım
senin zadıkların birnbiriyle çelişiyor
önce yardım ederiz diyorsun şimdi yan çiziyorsun
senden gelecek yardım allahtan gelsin diyorum.
inşallah bu dersden geçemezsin ve dosyan yanar.........
Buradaki dialoğu esefle kınıyorum.Okuduklarıma inanamadım ve tekrar tekrar okudum.Bu meslekte bu tarz dialoğa girecek insanların olduğuna inanmak istemiyorum!Aynı ünvanı taşıyacağımız insanların insani değerleri iyi olursa bununla gururlanıyorsunuz elbette.Bu durumdan ciddi utanç duydum!Ne demek inşallah dosyan yanar!Arkadaşım kendinize geliniz!Duaları tutacak kadar iyi yüreğiniz varsa kredinizi beddua ile harcamak yerine oturup kendinize güzel dualar edin!Ayrıca burada kimse notlarını paylaşmak zorunda değil ki.İçinden gelirde paylaşmaya değer insanları görürse paylaşır.Borç vereceğiniz insanı seçmez misiniz siz?Ayrıca bu borç ta değil,karşılıksız iyilik.Hak etmediğini düşündüğün insana sen yardım eder misin?Sanırım sen bu bedduayı edecek vicdanda olduğuna göre kimseye yardım etmiyorsundur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...