Finansal muhasebe zedeler buraya lütfen....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Finansal muhasebe zedeler buraya lütfen....

yahu arkadaş. Çıldırmamak elde değil birisi 393 -493 yapmamış 70 almış, birisi 4 yanlışım vardı 60 küsür aldım diyor. Yanlış anlaşılmasın bu arkadaşlar adına gerçekden çok sevindim. benim isyanım bu hocanın adaletine.

ben herşeyi yaptım belki 2 maddem yanlıştır birde itfa kaydım ama bunun dışında sözellerim bile doğru. acaba itirazları kim okuycak değişeceğini bilsem 15 tl değil 150 tl bile veririm.

neymiş efendim kağıdın düzenine puan veriyomuş kağıtta tutulan muhasebemi kaldı. Benim yazım ilk okuldan beri çirkin ayrıca ellerim terliyo ve kağıt harap oluyor ne yapıyım şimdi muhasebeci olmıyımmı ben. ayıptır yaa yemin ederim odamdan dışarı çıkamıyorum. yanımda çalışan elemanlar abi muhasebedenmi kaldın diye dalga geçiyor.
dava açsam kazanırım kişiliğim ile oynandı diye ayıptır, günahtır, yazıktır...

mkoksoya ' Alıntı:
yahu arkadaş. Çıldırmamak elde değil birisi 393 -493 yapmamış 70 almış, birisi 4 yanlışım vardı 60 küsür aldım diyor. Yanlış anlaşılmasın bu arkadaşlar adına gerçekden çok sevindim. benim isyanım bu hocanın adaletine.

ben herşeyi yaptım belki 2 maddem yanlıştır birde itfa kaydım ama bunun dışında sözellerim bile doğru. acaba itirazları kim okuycak değişeceğini bilsem 15 tl değil 150 tl bile veririm.

neymiş efendim kağıdın düzenine puan veriyomuş kağıtta tutulan muhasebemi kaldı. Benim yazım ilk okuldan beri çirkin ayrıca ellerim terliyo ve kağıt harap oluyor ne yapıyım şimdi muhasebeci olmıyımmı ben. ayıptır yaa yemin ederim odamdan dışarı çıkamıyorum. yanımda çalışan elemanlar abi muhasebedenmi kaldın diye dalga geçiyor.
dava açsam kazanırım kişiliğim ile oynandı diye ayıptır, günahtır, yazıktır...

493 yapmayıp 70 alan kişi olarak cevap veriyorum.

temmuzda sınava girdiğimde komisyon hocası kim nasıl sorar nasıl okur bilmiyordum. 27yi alınca aklım şaştı.

düzen derken bu hesap adlarına devreden toplamlara dikkat ettim.

temmuzda bilançom tutmazken aralıkta tuttu toplam doğru ama hesaplar arası geçişmeler vardı.

bu arada benim yazım da çok çirkindir hızlı olmak için epey çirkinleşiyor.buna üzülme.

ys olmasa temmuzda 7de 7 yapıyordum.

aynı duyguları ben de yaşadım tek ders finansal deyince herkes bi acayip şaşırıyordu.

bu kadar kişinin çektiği azap bence de nasıl okunduğu belli değil. itirazlar fos aynen toplayıp gönderiyorlar(mış)

Allah kolaylık versin iyi çalışmalar...

Kesinlikle Y.S görüntüye, şekle puan veriyor. Ben 14 yevmiye ve sözel sorularımdan 7-8 puan alacak şekilde kağıt verdim. Her yevmiye maddesinden sonra kebir işlemeye çalıştım. Yevmiye defterini yazdığım sayfa ile kebirleri açtığım sayfaya gidip gelirken sağ elimle tuttuğum (solağım) aradaki sayfaları biraz fazla tutmuşum :) 15-20 kebirden sonra baktım ortada T falan kalmamış. Sonra bi farkettim ki kebir açmaya kebirlerin yer aldığı 3.sayfadan itibaren başlamışım :) Hepsini silmeye zaman yoktu. Ben de kebir için açılan ilk sayfalarda 700 lü hesapları kullanınca haliyle pala senin yapacağın işin de tutacağın muhasebenin de diyerekten 25 vermiş :(

bende finansaldan 52 aldım. Kağıdım düzenliydi elbette yanlış yevmiye kayıtlarım vardı ancak açılış maddem doğruydu herşeyden önce yevmiye kayıtlarımdaki hesaplar kaçıncı maddeyse kebire yazdığım tutarın yanına yevmiye madde numarasını yazdım tıpkı kitabındaki gibi. gelir tablosunu yaptım, bilançoyu yaptım, kapanışı yaptım ve kebirleri kapattım çift çizgiyle kağıdım çok düzenliydi bu yüzden; umudum vardı bu dersten geçeceğime inanıyordum ama çok sıkıntılı ve stresli oldu ama oldu geçtim insan seviniyor yarımda olsa güvendiğin ders maliyetten 33 ile kalınca yarım oluyor sevinçler hep. şimdi maliyetten itiraz etsem ne değişecek onun için bugünden itibaren çalışmaya başlıyorum 1 ay zaman var ve bu bence yeter. umarım herkes bu çileden kurtulur.

He bu arada sözel sorularımın cevabını da yevmiye için açtığı karelerin içine yaptım. Yine sonradan farkettim sözel soru cevapları için farklı bir bölüm daha varmış :):):)

sedateroglu ' Alıntı:
Kesinlikle Y.S görüntüye, şekle puan veriyor. Ben 14 yevmiye ve sözel sorularımdan 7-8 puan alacak şekilde kağıt verdim. Her yevmiye maddesinden sonra kebir işlemeye çalıştım. Yevmiye defterini yazdığım sayfa ile kebirleri açtığım sayfaya gidip gelirken sağ elimle tuttuğum (solağım) aradaki sayfaları biraz fazla tutmuşum :) 15-20 kebirden sonra baktım ortada T falan kalmamış. Sonra bi farkettim ki kebir açmaya kebirlerin yer aldığı 3.sayfadan itibaren başlamışım :) Hepsini silmeye zaman yoktu. Ben de kebir için açılan ilk sayfalarda 700 lü hesapları kullanınca haliyle pala senin yapacağın işin de tutacağın muhasebenin de diyerekten 25 vermiş :(

yarıldım ya:)

Sorma abi ya vallahi aynen öyle oldu. Komplo kuruldu kesin bana. O yüzden finansal muhasebe sınavım ile ilgili hiç renk vermedim :) Kesin sınav kağıdında ismimi piritle kapatan hatun, kazayla kebilrlerin bulunduğu sayfaları da yapıştırdı. Yoksa ben hayatta böyle hata yapmam :):):):D:D:D

battibalikyangider ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:

yarıldım ya:)

yarılmak ne kelime geberdim yahu bune akşam akşam bomba ;D ;D ;D ;D bu pala çok alem adam ya istifa ettmi metti ama gider ayak pos bıyıklarını burarak hayatımızında belli bir bölümünün içinede etti

yaa bu adam gittimi şimdi kesin bişiy varmı?

Hepimiz itiraz edelim. Komisyondan da ayrıldıysa itirazlarıda olumlu olarak değerlendirebilirler.

ben dün itibari ile bedelini yatırdım ve itirazımı edicem. bakalım ne olacak belki 53 yerine 35 girmişlerdir. belki toplamayı unutmuşlardır. belki başkası değerlendirir. :o

phoboss ' Alıntı:
evet stonhand haklısın.benım tek dersım fınansal muhasebe ve son hakkım kaldı.2 dönem es gecme hakkım var sınavları.aralık sınavıyla sürem doluyo.bende girmemeyi düşünüyorum mart sınavına.garantıye alayım kendimi:)

kardeş benim bildiğim 2 yıl içinde 5 sınav ve bir pas geçme hakkın olduğu

2 senemın dolmasına kadar 2 dönem sınav var ama

benim kağıdımda çok düzenli olamadı en azından istediğim düzende olamadı ankara ataum mu nedir orda kolçaklı sandalyede sınava girdiğimizden maalesef ama kdv tuttu açılış kaydım ve 3-4 yevmiye maddem dışında çok olumlu bir kağıttı sadece kapanış bilançosunun toplamına kadar gelemedim süreyi yetiremedim ama en az 50 yi hak eden bir kağıttı kesinlikle...bende kağıdımın altına not yazdım "hocam kusura bakmayın kağıt düzenine çok önem veriyormuşsunuz ama kolçaklı sandalyede ben ancak bu kadar düzenli kağıt verebilirim "diye sonuç 3. sınavıma tek dersten girdiğim finansal muhasebeden 28 aldım:(((((kızdı galiba banada:):):)

ben itiraz etme konusunda çok kararsız kaldım. tek dersim finansal kaldı 35 le kaldım. fakat sürelere baktığımızda bu itirazlar değerlendirilirmi değerlendirilmez mi onu bilemiyorum. tarihlere göz atarsak sınavın açıklanma tarihi 5 şubat itiraz son başvuru tarih 20 şubat normalde yasal süresi son başvuru tarihinden itibaren 30 gün fakat sınav tarihine göre bakarsak bu süre yetmiyor sınavdan 5 gün önce açıklandıklarını varsayarsak ki geçen dönem böyle olmuştu en geç 7 marta kadar açıklamaları lazım geriye kalan itiraz değerlendirme süresi 20 gün sizce o kadar itiraz 20 günde değerlendirilebilirmi yoksa paraları alıp bir güzel sınav sonuçlarını aynen aide edebilirler mi? çok fazla çaktırmamak içinde belki birilerini değerlendirmeden geçirebilirler.

Arakdaslar acaba muhasbeye hep beraber itiraz etsek bir tepki olarak görülüp mart ayında daha normal bir sınavla karşılaşma durumumuz olabılır mı die dusnuorum?? ???

F muhasebeden en yüksek notumu aldım 36 sevineyim mi üzüleyim mi :)

hayırlısı olsun arkadaşlar

itiraz etmenizin hiç bir yararı olmayacaktır arkadaşlar. itirazlar genel de aynen geri dönüyor. Biraz sabredin TURBOM olaya el koyacaktır...

arkadaşlar hep beraber itiraz edelim. sonuç belki değişmeyecek belki geçirmeyecekler ama tepkimizi görüp olaya el koyacaklarını düşünüyorum. bizim amacımızda bu zaten bu hocanın gitmesi sınav sonuçlarını başka hocaların okuması. itiraz edelim ayrıca itiraz ettiğimiz zaman hiçbir kaybımız olmayacak....