N
nevermind
Ziyaretçi
of allahım çok zordu yine hatta marttan daha zordu... ağlamamk için kendimi zor tutuyorum
nolcak böyle yaaa??

sm³ ' Alıntı:ha bi de nasıl yetişti derseniz, fasikülü parçalara ayırdım kebir bölümünü ortadan söktüm böylece ikide bir arka sayfaları karıştırmak zorunda kalmadım, ayrıca kapanış kaydı ve bilançoda verileri hızlıca soru kağıdına yazıp tek kalemde işledim, en sonda da sınav görevlileri ile birlikte fasikülün zımbalarını taktık, nasıl taktik ama ;D
sm³ ' Alıntı:ha bi de nasıl yetişti derseniz, fasikülü parçalara ayırdım kebir bölümünü ortadan söktüm böylece ikide bir arka sayfaları karıştırmak zorunda kalmadım, ayrıca kapanış kaydı ve bilançoda verileri hızlıca soru kağıdına yazıp tek kalemde işledim, en sonda da sınav görevlileri ile birlikte fasikülün zımbalarını taktık, nasıl taktik ama ;D
sm³ ' Alıntı:ben sözel sorulardan da puan bekliyorum, b şıkkına tekdüzen hesap planı dedim, c şıkkına yevmiye kaydıyla birlikte 1.000 tl aktarır dedim, a şıkkına da 700 lü gruptaki gider hesaplarının 600 lü gelir tablosu hesaplarına aktarılmasını sağlayan yardımcı hesaplardır dedim, var mı doğru cevapları bilen ?
zerrin82 ' Alıntı:sm³ ' Alıntı:ben sözel sorulardan da puan bekliyorum, b şıkkına tekdüzen hesap planı dedim, c şıkkına yevmiye kaydıyla birlikte 1.000 tl aktarır dedim, a şıkkına da 700 lü gruptaki gider hesaplarının 600 lü gelir tablosu hesaplarına aktarılmasını sağlayan yardımcı hesaplardır dedim, var mı doğru cevapları bilen ?
benim cevaplarımda aynen böyle.. inşallah doğrudur
sözel sorular kaç puanlıktı ki ?
sm³ ' Alıntı:yusuf sürmenin kitabı var ama içinde bişey yokmuş hiç örnek yokmuş sadece sözel bilgiler varmış, ben artık şöyle düşünmeye başladım, acaba tesmer hocalara bıraktıkları öğrenci oranında yüzdelik mi veriyo ??? kazan kazan yöntemi ama tek kaybeden biziz ne yazıkki![]()