Finansal Muhasebeden Kalanlar İTİRAZ edelim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cuyanda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Finansal Muhasebeden Kalanlar İTİRAZ edelim

son anda fikir değiştirdim ve cuma günü itiraz için 15 tl yatırdım. arkadaşlar süreyi kaçırmadım değilmi.
sınav sonuçları açıklandıktan sonra 15 gün içinde diye yazıyor itiraz başvuruları.
30 aldım bişey değişmeyecek belki ama bir şekilde tepkimizi belli etmemiz gerek bence.

4-5 Aralık 2010 tarihli SMMM sınav sonucuna itiraz eden adayların itiraz sonucunu öğrendikten sonra, 12-13 Mart 2011 tarihlerinde yapılacak SMMM sınavına başvuru yapabilmleri için, başvuru süresi 28 Şubat 2011 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar uzatılmıştır.

bunun anlamı 28 şubattan önce itiraz sonuçlarını açıklayacakları anlamınamı geliyor :)

hakan_alt ' Alıntı:
bunun anlamı 28 şubattan önce itiraz sonuçlarını açıklayacakları anlamınamı geliyor :)
evet bu hafta açıklanır kesin hakkımızda hayırlısı artık :-\

Yok bu ne anlama geliyor derseniz benim bildiğim fosmerse bunun anlamı %90
28 şubatta sıanva başvuruyu bir kez daha uzatıcaz haberiniz olsun ;D ;D demektir tabiki %10 açıklanma ihtimalide mevcut.

hakan_alt ' Alıntı:

Geçen dönem başvuru tarihini iki kez uzatmışlardı yanılmıyorsam. Yine olabilir, şaşırmam.

itiraz edenlerden geçen oldu mu merak ettim de