Forum da hatamı var.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mohicans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mohicans

Tanınmış Üye
Selamlar
Forumda Açtığımız konuların bir kısmı ile cevaplarımızın bir kısmı görünmüyor.
Forum veri tabanında bir hatamı var
???

Ynt: Forum da hatamı var.

Selam
Evet mohicans haklısınız bende bir kaç yorumlarımı göremiyorum.Sanıyorum bir problem var.En kısa zamanda düzeleceğini umuyorum.Saygılar.

Merhaba,
Forumda yapılan son düzenlemeler ve server değişikliği nedeniyle yaklaşık olarak 7-8 saatlik bir döneme ait verilerde sorun var. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. Bununla ilgili yapılan duyuruda sanırım kayıp veriler arasında.

7-8 saatlik değil 7 ve 8 nisan tarihlerindeki yazılanlar uçmuş.

Merhaba,
7 Nisan gecesinden (saat bilmiyorum ve gece mesaj olmadığını düşünerek) 8 Nisan öğleden sonraya kadar olan bölüm.

Sayın Başkan bu arada bişey dikkatimi çekti.Belki bu konuda açıklama vardır ama forumu yeterince inceleyemedim.Sol taraftaki nick'lerin altlarında +puan,-puan uygulaması koymuşsunuz,bu puanlar ne ie yarar bilemem ama (ücretsiz seyahat mi yoksa :) ) kendi nickimin altında puan eklentisini göremedim yahu. Puan almak için alışveriş mi yapmam gerekiyor :) Şaka bir yana bu uygulamadan biraz bahseder misiniz? Diğer bazı forumlardaki rep uygulaması gibi bir şey mi?Teşekkürler,saygılar.

twolf ' Alıntı:
Sayın Başkan bu arada bişey dikkatimi çekti.Belki bu konuda açıklama vardır ama forumu yeterince inceleyemedim.Sol taraftaki nick'lerin altlarında +puan,-puan uygulaması koymuşsunuz,bu puanlar ne ie yarar bilemem ama (ücretsiz seyahat mi yoksa :) ) kendi nickimin altında puan eklentisini göremedim yahu. Puan almak için alışveriş mi yapmam gerekiyor :) Şaka bir yana bu uygulamadan biraz bahseder misiniz? Diğer bazı forumlardaki rep uygulaması gibi bir şey mi?Teşekkürler,saygılar.

Merhaba,
Kısa bir açıklama aşağıdaki linkte mevcut.

Forum Tasarımı Değişti!