fonradar

Forum=Muhasebe Okulu

Üyelik
29 Ara 2005
Mesajlar
7
merhaba arkadaşlar mesleki olarak kendimi yeterli görmediğim için yorum olarak bir şey yazamıyorum ama bu forumlar harika bir şey bu forum köşelerini açmak önce kimin aklına gelmişse allah onlardan razı olsun kendi çevremizden birilerine bir şey sorduğumuz zaman bilgilerini bir güç olarak görüyorlar onlara bir şeyler sormaktansa foruma sormak en değerlisi. bu forum köşelerini birer kurs olarak görüyorum mesleki olarak çok faydasını görüyoruz.
bu forumu bana öneren sayın Erkan aktürk'e de çok teşekkür ediyorum
sn.aktürk hayırlı olsun forumun aktif üyesi olmuşsunuz dilerim en kısa sürede moderatör olursunuz. sosyal güvenlik konularındaki yorumlarınızı çok değerli buluyorum aynı zamanda web sayfanızda yayınlanan makalelerinizi de zevkle okuyorum.
bu forumda görüş belirten tüm üstatlarımı saygıyla selamlıyor herkese mutlu yarınlar diliyorum
 
Merhaba,
Sayın "Bayramoğlu" aramıza hoşgeldiniz. Eğer mevzuat takibi yapar ve okuduğunuz mevzuatın uygulaması hakkında forumda izlerseniz, yakın bir zamanda kendinizi yorum yapacak düzeyde hissedeceğinize eminim.

Ayrıca konu "Sosyal Güvenlik" ile ilgili olmadığı için tarafımca bu ölüme taşınmıştır.
 
Ben de herkese teşekkür ediyor ve Allah onlardan razı olsun diyorum
 
güzel insan nesrin hanım yüreğiniz dünya görüşünüz kadar güzel bir mesaj göndermişsin çok teşekkür ediyorum
iyi olan herkesten allah razı olsun
 
bende nesrin hanıma katılıyorum çok severek üniversitesini okuduğum işi şu an pratiğe dökemediğim için bocalama yaşıyorum çünkü kendi işimle ilgili bir yerde çalışmıyorum bu da beni üzüyor ama önemli olan insanın kendini yetiştirmesidir bence
 
Üst