Forum'da Puanlama Sistemi

Puanlama Sistemi Kaldırılsın Mı?

• Evet Kaldırın

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır Durabilir

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: Forum'da Puanlama Sistemi

Gözünüze sokmak gibi bir niyetim yoktu. o kısma göre yorumladığımı belirtmek istemiştim. Yanlış anlaşıldı isem kusura bakmayın.
-/-
Puan sistemi ile ilgili adminin yazdıkları bir bütün olarak düşünüldüğünde, her "[Teşekkür Et]" butonuna bastığınızda puan 1 arttığına göre "[+puan]" butonunun yerini şeklen "[Teşekkür Et]" butonuna bıraktığı açık. Başta 50 yazı şartının 300'e çıktığı notu eklenmiş. Başkada bir mana çıkmıyor.

Ben de kaldırılsın diyorum, mesela ben eksideyim neden peki, kime ne zararım dokunmuş?

puanlama çok acayip birşey oldu bu formda ben yeni üyeyim ama bu formu uzun zamandır takip ediyorum. sevgili üstatlarım her konuda herkeze yardım ederken kim üyeler üstatlarımızdandaha fazla puana sahipler bencede puanı moderatörler vermeli bakınız ben daha 14 mesajla 1 puan almışım sayın ogün güneşin puanı 2392 mesaj karşılığında 14 bence adil değil puanlama kalabilir ama moderatörler puan versin, bizler bize vakit ayırıp bilgilendirenlere teşekkür etmek kalsın

SETU23 ' Alıntı:
..... bakınız ben daha 14 mesajla 1 puan almışım sayın ogün güneşin puanı 2392 mesaj karşılığında 14 bence adil değil puanlama kalabilir ama moderatörler puan versin, bizler bize vakit ayırıp bilgilendirenlere teşekkür etmek kalsın
2392/14=170,857
14/1=14
Çok iyi bir ortalamaya sahipsiniz:)

sayın nguroy - puan almışsa beni bu puanlamanın adil olduğuna kimse inandıramaz çok fazla yorum yazmasamda hemen hergün forumda ne var ne yok bakarım ve baktığım hemen her konuda bilgi veren mesajı olan beni tatmin eden cevapları aldığım büyüğümün -puan alması inanılmaz doğrusu ve bu forumda bildiğim nadir kullanıcı adlarından biridir şaşırdım çok şaşırdım kim kime ne oy vermiş görünsün bence ve sebebide açıklanmalı

demiral
Forum Üyesi

[ Teşekkür Et ]
Mesajı yazan kişinin nick/takma ad/gerçek ad soyad ının altında bulunan [ Teşekkür et ] linkine tıklayabilirsiniz.

admin_fast ' Alıntı:
... Artık 300 mesajı geçen üyeler puanlamaya katılabilecekler. ...[Teşekkür Et] butonu aktif haldedir. Bu sayede, mesajını beğendiğiniz üyeye teşekkür edebilirsiniz.
...

Forumda nasıl gizli olunabiliyor?

T U R K O ' Alıntı:
Forumda nasıl gizli olunabiliyor?

"Profil menüsünden Üyelik Ayarları >>Diğer üyeler çevrimiçi durumunuzu görebilsin mi? " seçeneğini deaktif ederseniz forumda gizlenebilirsiniz.

Edit: Forum'da "gizlilik" kaldırılmıştır.

Eğer puanlama sistemi kalktıysa ya da kalkacaksa, yerine teşekkür etme sistemi getirilmeli.
Şöyle ki ben meslek hakkında bir konuda takılıyorum, takıldığım konuyu üstadlarıma soruyorum ve üstadlarım onca işin gücün arasında sağolsunlar, bana yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Puan sistemi o kadar önemli mi bilemiyorum. Alınan fazla puandan dolayı burda hediye almak önemli mi bilemiyorum (zaten ben asla burda aldığım yüksek puandan dolayı hediye falan kazanamam).

Ama ben forumda, o kadar meşguliyetin arasında bana yardımcı olmaya çalışan üstadlarıma teşekkür etmek için bir butonun olmasını diliyorum.

Saygılarımla,

Özür dilerim,
Ben göremedim bir türlü.
Şu mesaj penceresinin sağında görülen rumuzun altında mı?
Ben orda sadece "üyelik bilgileri", "özel mesaj" simgelerini görebiliyorum.

300 mesaj mı,ben görebiliyorum ve teşekkür edebiliyorum. Sn.Turko birçok konuda size teşekkürlerimi ilettim.

Sayın Turko mesajınızdan "teşekkür et" butonunun aktif olduğunu anlıyorum ama ben yine de o butonu göremiyorum. ???

Admin yani forumun üst düzey yetkilisinin yazdığı "300 mesaj" sonradan değiştirdiler ise bilemem.

Merhaba,

Teşekkür Et özelliğinin aktif olması için 150 mesajı geçmeniz gerekiyor.

O zaman herkes Teşekkür Et özelliğini kullanabilmesi için herkesin daha cok paylaşım yapması gerekiyor :)