Nizam Bey size sürekli + puan veriyorum ama düşüşü bir türlü engelleyemiyorum.nguroy ' Alıntı:
Nizam Bey'in amacı bana tur bindirmek. Anahtarı kimseye vermem. Nizam beye artıya devam.nguroy ' Alıntı:Puan falan istemiyorum. Hatta eski vermezseniz hatırım kalır. ::
:
Ne kadar eksi o kadar iyi.
Ogün Güneş ' Alıntı:Nizam Bey size sürekli + puan veriyorum ama düşüşü bir türlü engelleyemiyorum.nguroy ' Alıntı:)
admin_fast ' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar,
Puanlama sistemi düzenlenmiştir. Artık 300 mesajı geçen üyeler puanlamaya katılabilecekler. Ayrıca [-puan] kaldırıldı. Sadece [Teşekkür Et] butonu aktif haldedir. Bu sayede, mesajını beğendiğiniz üyeye teşekkür edebilirsiniz.
Not: - puanı olan üyeler bana özel mesaj atabilirler. Puanlarını "0" a getireceğim.
Saygılarımla
Sadece teşekkür edebileceksiniz, olumsuz puana izin yok.muhasebe ' Alıntı:...
300 mesajı geçen üyeler puanlamayı nasıl yapacaklar ?
T U R K O ' Alıntı:Sadece teşekkür edebileceksiniz, olumsuz puana izin yok.muhasebe ' Alıntı:...
muhasebe ' Alıntı:admin_fast ' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar,
Puanlama sistemi düzenlenmiştir. Artık 300 mesajı geçen üyeler puanlamaya katılabilecekler. Ayrıca [-puan] kaldırıldı. Sadece [Teşekkür Et] butonu aktif haldedir. Bu sayede, mesajını beğendiğiniz üyeye teşekkür edebilirsiniz.
Not: - puanı olan üyeler bana özel mesaj atabilirler. Puanlarını "0" a getireceğim.
Saygılarımla
Merhaba ;