Forum'da Puanlama Sistemi

Puanlama Sistemi Kaldırılsın Mı?

• Evet Kaldırın

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır Durabilir

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Ynt: Forum'da Puanlama Sistemi

Sayın Guroy, bu süratle sizi geçmişim. ;D ;D ;D
Anahtar bende...(Alırım anahtarınız isimli reklam filminden esinlenerek latife yapılmıştır)
Bakalım kime verecem ::)

Puan falan istemiyorum. Hatta eski vermezseniz hatırım kalır. ::) ::) ::) Ne kadar eksi o kadar iyi.

nguroy ' Alıntı:
Puan falan istemiyorum. Hatta eski vermezseniz hatırım kalır. ::) ::) ::) Ne kadar eksi o kadar iyi.
Nizam Bey'in amacı bana tur bindirmek. Anahtarı kimseye vermem. Nizam beye artıya devam. :D :D :D

Şaka bir yana, aslında puanlama sistemi benim taraftar olduğum bir sistem tabi hakkıyla kullanıldığı zaman. Belki zamanla sistem daha sağlıklı hale gelir ama yine de olmuş olmamış veya -190 olmuş +100 olmuş çok da anlam ifade etmez. En azından şu an.

nizam bey sizi ( - ) den kurtarmak için + kullandım ama 1 er saat arayla yani 10 saat boyunca bunu yapmak lazım neyse her online olduğumda size + vereceğim kurtaracağım sizi eksilerden :D :D :D :D :D :D :D

Merhaba Arkadaşlar,

Puanlama sistemi düzenlenmiştir. Artık 300 mesajı geçen üyeler puanlamaya katılabilecekler. Ayrıca [-puan] kaldırıldı. Sadece [Teşekkür Et] butonu aktif haldedir. Bu sayede, mesajını beğendiğiniz üyeye teşekkür edebilirsiniz.

Not: - puanı olan üyeler bana özel mesaj atabilirler. Puanlarını "0" a getireceğim.

Saygılarımla

Sayın Admin,
Yeni puanlama sisteminin foruma daha faydalı olacağı kanatindeyim.
Teşekkür ederim. :)

admin_fast ' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,

Puanlama sistemi düzenlenmiştir. Artık 300 mesajı geçen üyeler puanlamaya katılabilecekler. Ayrıca [-puan] kaldırıldı. Sadece [Teşekkür Et] butonu aktif haldedir. Bu sayede, mesajını beğendiğiniz üyeye teşekkür edebilirsiniz.

Not: - puanı olan üyeler bana özel mesaj atabilirler. Puanlarını "0" a getireceğim.

Saygılarımla

Merhaba ;

300 mesajı geçen üyeler puanlamayı nasıl yapacaklar ?

arkadaşlar daha önceden menüde ''benimde katıldığım veya açtığım konulara yazılan cevaplara hızlı ulaştığım kısım vardı... şimdi nerde ????

Sayfanın en üstünde; "Okunmayan Konular / Cevaplananlar" olabilir mi?

muhasebe ' Alıntı:
...
Sadece teşekkür edebileceksiniz, olumsuz puana izin yok.

T U R K O ' Alıntı:
muhasebe ' Alıntı:
...
Sadece teşekkür edebileceksiniz, olumsuz puana izin yok.

Sn TURKO ;

Belki çok önemli değil ama Sn admin_fast 'ın yazdığı cümleye göre sanki başka bir sistem daha var gibi geliyor bana.

İlgilinin yanıtını almakta fayda var.

muhasebe ' Alıntı:
admin_fast ' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar,

Saygılarımla

Merhaba ;

Merhaba ;

Sn TURKO ; şükürler olsun okumam yazmam var. Türkçeye de oldukça dikkat edenlerdenim.

Eğer mesaj sadece 300 mesaj üstü olanlar için yazılmış ise sözüm yok ama ben yazılandan tüm katılımcıları içerdiğini düşünüyorum.

Cümleye bakar iseniz sizin gözüme sokmaya çalıştığınız bölümde ..katılabilecekler sözünün sadece 300 mesajı geçenler için geçerli olduğunu ,yine sizin büyük puntolarla belirttiğiniz bölümünün ve devamının da herkesi kapsadığını düşünüyorum.

Gerçi ziyaretçi olarak girip bakılabilir ya neyse.