Forumu forum yapanlar neredeler....

SERHAT123

Katkı Sunan Üye
mart sınavından sonra forumda bi durgunluktur gidiyor ..

hiç tartışma olmuyor artık ..herkez smmm oldu ondan mı

yapıyorsunuz millet ....

Ynt: Forumu forum yapanlar neredeler....

O kadar işin içine birde bu ay 6111, Kurumlar Beyannamesi, Transfer Fiyatlandırması, Örtülü Kazanç gibi ekstralar da girdiği için forumun sakin olması normaldir...

daha sabaha çok var herkes uyuyor:))

SERHAT123 ' Alıntı:
mart sınavından sonra forumda bi durgunluktur gidiyor ..

hiç tartışma olmuyor artık ..herkez smmm oldu ondan mı

yapıyorsunuz millet ....

valla iş yoğunluğu yanı sıra hareketlilik heveste yok. son sınav kimseye yaramadı yada son sınava girenlerde canlılık yok heyt be geçen sınavlar açıklansın diye forumu inletmiştik. ondan önce gene gazeteye ilan bile vermiştik nerde o günler

bizim zamanımızda böyle miydi yahu alev34 vardı bi de :D

bu dönem gelir vergisi kurumlar kdv muhtasar derken herkesin işi yoğun. birde işin içine bahar yorgunluğu girince katılım az oluyor. mayısın 5-10 oldumu yine dolar forum.

Ben hergün girip bakıyorum, ama hiç yazasım gelmiyor. Geçen sınav beni psikolojik olarak çok rahatsız etti bir adam yüzünden 3 ay daha sınav stresi yaşamak zorunda kaldım. Buraya girdikçe de sınav sonucunu öğrendiğim gün aklıma geliyor sinir yapıyorum :(

nerde o eski günler moduna girdik he:) yaşlanıyomuyuz ne:)

Alev34 kimsenin yapamadığını yapmış ve bozuk düzene karşı sesini yükseltmiştir. Niceleri burada destek verdiler para toplandı ilan verildi yüzlerce sayfa ve binlerce satır yazı yazıldı. Sonuç değişti mi değişmedi. Ben artık belgeyi almaya hak kazandım ama odalara ve birliğe inancım olmadığından mesleği icra etmeye korkuyorum. Bu yüzden maaşla çalışmaya devam ediyorum. Doğru düzgün bir sistem olsa, herkes sorumluluklarını yerine getirse. En önemlisi de iyiler de, kötüler kadar cesur olsa belki bir gün meslek hak ettiği yere gelir. O zamana kadar da benim emekliliğim gelir. Kimse kusura bakmasın ve alınmasın ben sadece görüş beyan ettim. Polemik ya da tartışma ortamı oluşsun istemiyorum. Saygılarımla,

Bu bozuk sisteme başkaldıran bizim alevmi hani 7de 7 alev ;D ;D :D :D :D

Valla o gazete ilanı verilen dönemde forumda tüm yorumlar silinmişti. O dönem bir bayan arkadaş vardı ben ondan bahsediyorum. Forumdaki adını yanlış hatırlamış olabilirim belki de :)