Gece Çalışma + Fazla Mesai + Resmi Tatillerde Çalışma Ücretleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rotring
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şeref Bey, Sözleşme Yapılmadı. Daha Öncee Bashettim Sözleşme Yapan Kurum Ben Daha Görmedim. Belki Çok Buyuk Firmalar Yapıyodur. Sözleşme Olmadığı İçin Senin Çalışma Saatlerin şudur Ara İznin Budurda Yok.

Gen Kurul Kararından Bende Bişey Anlamadım Desem Yeridir.

Gündüz ve Gece Çalışan 2 Personel Kıyaslandığında fazla Çalışma Bariz Ortada Değilmi Zaten?

Görev Yerinde Yatak Yok ki Yatsında Sen Gece Zaten Uyuyosun Desin hakim :)

Hadi Onu Geçtim Sektöre Bakılınca Sağlık Personeli Her An İşe Hazır Beklemek Durumundadır ki Zaten, Örneğin Atıyorum Gece 3-5 saatleri Arası Hastanın Gelmeyeceğinin Bi Garantisi Olmadığı Gibi Geleceğininde Bi Garantisi Yok ki, Bu Durumda Sağlık Personeli İş Veren tarafından mecburen de İşe hazır Bekletildiğide Bariz Ortada Değilmidir?

Şuna Eminimki Gündüz ve Gece Çalışan Personelin Yuakrıda Verdiğim Çalışma Saati ve Günü Çizelgesini Gördüğünüzde Mutlaka Bize Hak Vermişsinizdir. O Çizelgeye Göre Fazlalık Bariz zaten Ortada :)

Saygılarımla

merhaba kerem bey ben bi ozel hastanede güvenlik görevlisi olarak calismaktayim sabah 08.00 aksam 18.00 diger gun aksam 18.00 sabah 08.00 nobetten ciktigim gün izinli sayiliyoruz nobet cikisi diger gun tekrar .08.00 18.00 diye devam ediyor haftalik 58 saat calisiyoruz haftalik izin yok ve isten cikartmiyor bizim cikmamiz için baskı yapiyorlar tazminat vermemek icin yardimci olurmusunuz lutfenn