Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temmuz-Eylül 2006 Dönemine İlişkin Üçüncü Üç Aylık Geçici Vergi Beyannamesinin Verilme Süresi 13 Kasım 2006 Tarihine Kadar Uzatıldı.
Konuyla ilgili olarak hazırlanan 56 seri nolu Gelir Vergisi Sirküleri ile gelir ve kurumlar vergisi mükelleflerinin 2006 yılı Temmuz-Eylül dönemine ilişkin üçüncü üç aylık geçici vergi beyannamelerinin verilme süresi 13 Kasım 2006 Pazartesi günü akşamına kadar uzatılmıştır. Ayrıca mükelleflerin beyan ettikleri vergiyi 17 Kasım 2006 Cuma günü akşamına kadar ödeyecekleri belirtilmiştir.
bu süre uzatma işini de çocuk oyuncağına döndürdüler.
eskiden hepsinin tarihi belli idi. kdv 25 muhtasar 20 geçici 15 kurumlar 30.
şimdi beyanı ayrı takip ediliyor, ödemesi ayrı. süre uzatıldı mı, uzatılacak mı diye habire takipteyiz. bir de eskiden zor yetiştiriyorduk, şimdi daha beter durumdayız.
inşallah başımızdakiler insafa gelir de, yine eskiden olduğu gibi, ne zaman beyanname vereceğimizi biliriz.
bu uzama işi biraz garip oldu galiba, 10 u sondu 13 ü son oldu
11-12 si cumartesi pazar resmi tatil, geriye 13 ü kalıyor, yani bir iş günü geçici vergi beyanı verme süresi uzamış oldu. devlet bile muhasebecilerin cumartesi pazaları çalışmasını istiyor anlaşılan.