Geldi Defter Tastik Zamanı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aknsbs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Geldi Defter Tastik Zamanı

bizler türkiyenin farklı yerlerinde aynı sorunlarla boğuşan bir meslek grubuyuz. yaptığımız işin önemini ne mükelleflerimize ne de devletimize yeterince anlatamadığımızı düşünüyorum. tüm meslek odaları mensuplarının sorunlarını demekratik ortamlarda yüksek sesle dile getirmesine rağmen bizim odalarımız bu konuda gerde kaldığını düşünüyorum. çıkarılan her kanun uygulamaya konulan her yenilik bizlerin omuzlarına yüklenmektedir. bunun karşılıgında emeğimizin karşılığını yeterince alabiliyormuyuz? bizler bilgilerinin satan insanlarız. mesleğimizi hakettiği yere taşıyacak olan da yine bizleriz. bu düşünceleri paylaşan meslektaşlarımı dayanışmaya çağırıyorum. bulunduğumuz odalar aracılığı ile veya ferdi olarak tepkilerimizi turmob a iletelim. bizim ne kadar vazgeçilmez bir meslek odası olduğumuzu tüm türkiye görsün. türmob fax.0.312.232 50 73

forum alanında yeniyim. öncelikle bu alandaki tüm meslekdaşlarıma saygı ve selamlar. son zamanda gündemde olan defter tasdikleri başlığı altında düşüncelerimi paylaştım. mesleki sorunlarımız çözüm yolları ve sesimizi duyurmak için neler yapmalıyız konularında görüşlerinizi bekliyorum. [email protected]

hakantulay ' Alıntı:
forum alanında yeniyim. öncelikle bu alandaki tüm meslekdaşlarıma saygı ve selamlar. son zamanda gündemde olan defter tasdikleri başlığı altında düşüncelerimi paylaştım. mesleki sorunlarımız çözüm yolları ve sesimizi duyurmak için neler yapmalıyız konularında görüşlerinizi bekliyorum. [email protected]

Güncel platformda meslek mensuplarını bir arada toplayabilirsiniz. Bunu en kolay internet üzerinde yapabilirsiniz ancak çalışmayı mali mevzuat sitelerinde yapmayın. Çalışmanın sahiplenilmemesi/sahiplenilmesi açısından. Ancak sadece meslek mensuplarının katılımını sağlayabileceğiniz şekilde bir hareket tarzı belirleyin. Akabinde kararlar alınmasını sağlayın bunun öncesinde sorunların tespitine yönelin. Tüm sorunları ulaştığınız meslek mensuplarına duyurun, daha sonra karar alınması için etkinlik gösterin ve katılımcılarınızın kararı onaylamalarını sağlayın, daha sonra alınan kararları ilgili yerlere gönderin. Katılımcı sayınızın çokluğu ile kararlarınıza verilecek tepki arasında muhakkak bir bağıntı olacaktır.