Gelsin şu 2 eylül

zirve006

Katkı Sunan Üye
arkadaşlar merhaba nasılsınız şafak bugün de atarsa 17 gün kaldı sonuçları açıklamalarına ben artık bekleyemiyorum umarım 2 eylülde açıklarlar bu işi de bayram dolayısıyla uzatmazlar herkeste iş yogunluğu gecicler, sözleşmeler vs. ve birde ramazan ayının sıcakların getirdiği rahevet var üstümüzde çok sıkıcı geciyo günler geçmek bilmiyor sanki ne dersiniz? sizler ne alemlerdesiniz nasıl geçiyo günleriniz heyacanlı mısınız?

Ynt: Gelsin şu 2 eylül

Evet gelsin ama hayırlısıyla gelsin...kendi sınav sonucumu beklerken bile bu kadar stres olmamıştım,tatilimiz bile sınav sonucunun gölgesinde geçti, güneyin güneşi bile içimizi ısıtamadı, şu 2 eylül güzel gelsinde bayramı bari ağız tadıyla geçirelim...Herkes emeğinin karşılığını alır inşallah....

aynen öyle doyasıya bayram yaşasak keşke herkes tabiki..

nerdeyse bütün özel işyerleri 2 eylülü tatil etmişken, odanın tesmerin ve türmobun çalışacağını hiç sanmam bu nedenle 2 eylülde açıklanacak diye ümit etmiyorum

2 Eylül çok saçma bir tarih. Bayramdan önce açıklamalılar. :-\

inşallah bu defa beklediğimize değer ve istediğimiz sonucu alırız arkadaşlar. bence 2 eylül den önce odalara gelir sonuçlar. 26 08 2011 diye bekliyorum ben.

bence sonuçlar bayramdan sonra açıklanacak kimse bayramdan önce açıklamaz hatta bayramın 2. günü herkes tatildeyken gelip odaya sonuç açıklamakmı komik millet tatili nasıl birleştirsekte tatile kaçsak hesabı yapıyo

beklentiniz olan tarihe en az 1 hafta daha ilave edin.

2 eylül çok saçma tarih olmuş. Daha odalar arayıp tebrik edecekler bence 2 eylül de aşar bu :(((

Belge almaya hak kazananları 29 Ağustos öğleden sonra telefonla aramalar başlar diye düşünüyorum. Sisteme yükleme sorun olacağı için 2 Eylül seçilmiştir.

atellia ' Alıntı:
Belge almaya hak kazananları 29 Ağustos öğleden sonra telefonla aramalar başlar diye düşünüyorum. Sisteme yükleme sorun olacağı için 2 Eylül seçilmiştir.

29 ağustos arefe yarım gün işleri yok o kadar kişiyi nasıl arayacaklar

aslına bakarsanız bu dönem diğer sınav dönemleri gibi değildi giren sayısı azdı ankarada mesala bir kaç sınıf sınava girdi okunacak cevap kagıdı az. açıklamaları lazım geçelim de harbi bayram yaşayalım inşallah.

sonuçların açıklanmasını 2 eylülden önce beklemeyin...

Bence Bayram öncesi sonuçlar odalara kesin gönderilir. Yarım gün olması sonucu değiştirmez. Arayabilen odalar arar. Bu sınav dönemi giren sayısının az olması hem de tüm derslerde başarılı olan sayısı az olacağı için telefonla aramalar olacaktır. Belki İstanbul odası tüm kazananlara arama yapamayabilirler. Ama çoğu oda kısa sürede bildirim yapar. Bilindiği gibi telefonla aramalar sınava giren herkese yapılmıyor. Belge almaya hak kazananlar aranıyor.

Bence 2 eylül de sonuçları açıklamayacaklar fosmer bizleri rahatsız etmesinler diye öyle bir duyuru yapmıştır.

aazakli ' Alıntı:
Bence 2 eylül de sonuçları açıklamayacaklar fosmer bizleri rahatsız etmesinler diye öyle bir duyuru yapmıştır.
Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum...Oyalama taktiği diyelim buna ;)

RESMİ TATİL 9 GÜN OLDUMU ARKADAŞLAR OLURSA ODALARDA TATİL KULLANABİLİYOSA İDARİ TATİLDEN YARARLANABİLİYOLARMI? EĞER 9 GÜN OLURSA KESİNLİKLE BAYRAM SONUNA KALIR GARANTİ

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.